PARTY OVER HERE

Hvem skulle tro at en onsdagskveld kunne bli så gøy! Startet festen hos meg klokken fem sammen med seksten herlige mennesker. Leiligheten min har aldri vært så full, men alle fikk plass og jeg koste meg som bare det. Minuset er at tiden gikk litt for raskt. Plutselig var klokken åtte og vi måtte hyre en maxi taxi for å komme oss videre til Edderkoppen teater. Der ble årets Vixen Blog Awards holdt, med show, flinke prisvinnere og enda mer gøy. Er så glad for at vi har en slik award for bloggere, så håper denne tradisjonen vil leve videre. Gratulerer så mye til finalistene og vinnerene!

Glemte litt av at jeg hadde et kamera som jeg kunne bruke, men fant heldigvis noen bilder på minnebrikken. Tar like gjerne å viser dere alle, i tillegg til en knippe fra instagram. Blir jo i partyhumør bare av å se tilbake på dette!
For en fin gjeng!Har lånt noen av bildene under fra Benny, Martine, Anniken og Camilla:


Når kvelden var over kom jeg hjem til en strøken leiligheten. Aleksander hadde ryddet opp alt, vasket og gjort alt helt perfekt her. Snakk om å være verdens snilleste! Disket opp toast til nattmat gjorde han også, og det er sikkert en av grunnene til at formen er så bra i dag. Tusen takk til alle som gjorde kvelden så fin. Nå gleder jeg meg allerede til neste gang!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *