PARIS NEXT

God morgen fra Gardermoen!

Første alarmen ringte allerede klokken fire i natt, så da var det bare å lette på øyelokkene, pakke siste rest, gjøre meg klar og sette nesa mot flytoget. Ble med andre ord ikke mange timene med søvn, men tanken på Paris er nok til å holde seg våken. Kommer til å bli fantastisk å få se verdens mest romantiske by med egne øyner! Iiiih. Flyet går klokken åtte, så ikke alt for mange timer til jeg er fremme. Akkurat nå er det frokost på flyplassen og litt tid med macen min. Jeg har allerede kommet i feriemodus, haha. Tre dager i Paris skal bli så bra. Satser på å få mest mulig ut av dagene, og at jeg er storfornøyd etter oppholdet søndagskveld.

Nå skal Paris nytes og vel så det, så vi snakkes i Frankrike dere. Goooood tur om noen av dere er på reisefot!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *