BONJOUR!

Nå er jeg vel fremme i Paris! Jeg som har drømt slik om denne byen, og nå er jeg her. Føles rart, fantastisk og spennende på samme tid. Ut fra førsteinntrykket er det ingen tvil om at jeg kommer til å kose meg i denne byen. Ble jo forelsket bare av å se på fine bygninger, koselige gater og ikke minst Eiffeltårnet gjennom vinduet i taxien. Så vakkert her! Nå har jeg sjekket inn på Eiffel Saint Charles, så Eiffeltårnet ligger rett rundt hjørnet her. Tenker å sette meg på en kafé for å spise lunsj og så ta turen bort til et av verdens mest kjente bygninger etter det. Må jo bare se det må nært hold, knipse en hel masse bilder og utforske mer.

Reisen kunne forresten ikke gått bedre! Jeg er evig takknemlig for at jeg får sove godt uansett hvor jeg er, så sov hele flyturen. Med andre ord godt opplagt og veldig klar for helgen! Reisefølget mitt er også superhyggelig. Neeeei, nå må jeg stoppe preiket og komme meg ut i gatene her. Vi snakkes senere i dag.

Fint hotell også! Ikke så stort hverken hotellet eller rommet, men koselig. Jeg så for meg en stusselig enkeltseng, så ble jo positivt overrasket da jeg kom inn til dette. Ingen tvil om at jeg skal sove godt og slappe av på det rommet her:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *