Eiffel Tower

Paris må være Europas vakreste by! Jeg er helt forelsket. Nå har jeg jo ikke sett alt, men føler jeg har fått med meg mye denne fredagen likevel. Startet oppholdet med å rusle bort til Eiffeltårnet, for så ta trappene opp. Litt av en utsikt som ventet meg der. Måtte gå flere runder rundt, knipse over to hundre bilder og bare nyte det. Tok meg også en lunsj på restauranten der, og jeg har ikke opplevd lignende oppvartning. Så hyggelige og møtekommende mennesker. Maten var også god!

Etter å ha vært litt turist prøvde jeg å finne frem til Champs-Élysées på egenhånd. Fant frem til slutt, og det var ikke den verste shoppinggaten jeg har sett det. Gikk innom alt som jeg synes var interessant; Nike Store, Sephora, Mac, Kusmi Tea, Louis Vuitton, Disney Store og noen til. Holdt på å svime av inne på Louis Vuitton sin flaggskipbutikk. Hjelpes så stor og flott! Den må dere innom om dere først er i Paris, en opplevelse i seg selv.

– Utsikten fra Eiffeltårnet –


Se på den lunsjen da! Smakte ekstra godt med litt junk når jeg har holdt meg unna det siden 1. januar. Viktig å kose seg på tur!

Kom hjem igjen ganske sent, så fikk tatt flere bilder av «Paris by night». De bildene ble så utrolig fine, så må jeg vise dere senere. Nå skal jeg bare slappe av på hotellrommet frem til jeg finner drømmeland. I morgen skal jeg på en av verdens største undertøysmesser, så det blir spennende!

Noen av dere som har vært i Paris? Kom gjerne med tips om du har det! God fredagskveld og helg til dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *