KUSMI TEA

Nå er hotellfrokosten inntatt. Ikke helt som den tradisjonelle norske frokosten med grovbrød og melk, så her ble det bagetter, croissant og søtt pålegg til. Nå skal jeg bare ordne meg for dagen, så går turen til Salon International de la Lingerie. Tar jeg ikke helt feil er det en av verdens største undertøysmesser. Blir spennende å se, så gleder jeg meg selvfølgelig til en ny dag i Paris.

Må bare starte dagen med å dele et tips! Kom over en butikk i Champs-Élysées som heter Kusmi Tea. Skjønner ikke hvordan jeg har gått glipp av å høre om dette konseptet før, for ikke snakke om teen. Fikk smake på noen, og de var så gode. Endte opp med å kjøpe med meg hjem også, men skulle gjerne ha tatt med meg enda flere varianter. Fine venninnegaver er det også! Hvert fall om man er like svak for te som det jeg er. Liker ikke kaffe, så da må jeg ha noe som kan kompensere, og fra jeg kommer hjem blir det denne organiske løv-teen som heter Løv is beautiful. Kjøpte også en pakke med tefilter, så jeg slipper disse teklypene. Med denne teboksen blir resten av vinteren enda finere!


Skulle ønske de hadde et slik konsept i Norge også. Kusmi Tea har butikker i Frankrike, England og Tyskland, og du finner adresse til alle butikkene på nettsiden deres. Anbefaler å dra innom hvis du er i nærheten.

Helt spesielle tebokser og mange gode tevarianter. Kunne kjøpt med meg hele butikken.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *