GALLERIE LAFAYETTE

Hei, skjønne! Har dere en bra lørdag? Jeg er tilbake på hotellet for å sette fra meg handleposer. Lader opp med appelsinjuice siden jeg har blitt så forkjølet, men det stopper meg ikke. Jeg er jo i Paris! Skal ikke nøle alt for lenge på hotellrommet før jeg tar turen opp til Pigalle for å se på Moulin Rouge. Har jo sett filmen, og husker jeg fikk så lyst til å oppleve det live også. Så da får jeg forhåpentligvis en billett til teateret i kveld. Krysser fingrene.

Uten tvil mye å se, finne på og oppleve i denne byen. I dag har jeg vært innom den store undertøysmessen Salon International de la Lingerie, morsomt å se, men ble ikke så lenge der. Virket som det var mest for forhandlere, så da gikk turen videre til et kjøpesenter som jeg har fått anbefalt fra flere, nemlig Gallerie Lafayette. Det er det mest kjente kjøpesenteret i Paris, så her var det folksomt i alle fem etasjene.

Mange kjente butikker, så tror de fleste vil finne noe som de liker her. Jeg kjøpte med meg noe fra Topshop blant annet. Ellers var det flere butikker utenfor kjøpesenteret som falt i smak hos meg. Spesielt Sephora og Etam. Jeg gikk også opp på takterassen til Gallerie Lafayette, der var det litt av en utsikt! Verdt å ta turen opp dit om man først er på kjøpesenteret.

Champs-Élysées, operaen, Triumfbuen og Louvre-museet ligger heller ikke så langt fra kjøpesenteret Gallerie Lafayette.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *