Et marked for one-night stands

Jeg har aldri vært, og kommer aldri til å bli den jenta som drar ut på byen for å få meg noe. Dessverre opplever jeg alt for ofte at gutter ser på meg, og en drøss av andre jenter på denne måten. Alt for mange prøver å finne et kjøttstykket på stedet, for så ha et håp om å kose seg med det resten av kvelden og natten. I går, og de fleste andre gangene jeg har vært ute, opplever jeg at noen prøver å få meg med hjem, og har åpenlyst bare en intensjon med det. Jeg blir oppriktig kvalm av at noen i det hele tatt prøver seg på denne måten, og føler jeg og andre jenter fortjener mer respekt enn som så.

Tar en gutt kontakt like før midnatt, vil at jeg skal komme på besøk eller slå følge sammen, så får jeg vedkommende opp i halsen. For all del, det er greit å hilse, bli bedre kjent og ha det hyggelig sammen, men alt for ofte blir det en bitterhet fra den andre parten når han innser at jeg ikke vil ende opp i samme seng for natten. Etter å ha snakket med en gutt over lengre tid, og han var like i nærheten i går, tenkte jeg at det hadde vært hyggelig å hilse for å se hvordan han var. Vel, han har åpenlyst kun snakket med meg i håp om å møte meg på byen og få meg med hjem etterpå. Her var det ikke snakk om å spørre «har du hatt en fin kveld?» eller prøve å bli bedre kjent med meg. Her var det rett på «Nå begynner det å bli så sent, jeg bor like ved, skal du bare bli med?» Når jeg svarer at jeg kun ønsket å si hei, som jeg hadde sagt på forhånd, så himler han med øynene. Jeg er ikke den typen som møter gutter på byen for å få meg noe, mens han følte jeg kastet bort tiden hans på å «bare» hilse. Mellom oss ble det hvert fall en misforståelse, og jeg føler ikke det var jeg som var dum i denne situasjonen.

Jeg vet med meg selv at jeg hadde hatt mindre selvrespekt om jeg slo følge. Man vet aldri hva man går til i det tilfellet, og jeg håper jenter tar forhåndsregler før de tar dette valget. For min del føler jeg det er mye bedre å våkne alene eller sammen med noen jeg faktisk kjenner fra før av. Stemningen blir ikke klein dagen derpå og man vet hva man går til. Ikke minst er det tryggere.

DSC_0461

For min del drar jeg på byen for å kose meg med venner eller være med på noe spesielt som skjer. Jeg drar ikke ut for å få med meg hjem den første og beste. Det er mange grunner til at jeg ikke ønsker akkurat det; først og fremst fordi jeg vil vite at jeg betyr mer enn som så. Nummer to fordi jeg mest sannsynlig hadde hadde følt meg brukt og dum morgenen etter. Nummer tre, jeg hadde ikke fått noe glede ut av det.

Jeg har aldri hatt et one-night stand, og er stolt av det. Så snart jeg skjønner at noen er ute etter bare en ting holder jeg meg langt unna. Det står ikke på mulighetene, og jeg føler at tilfeldig sex og one-night stands har blitt en del av vår kultur.

Jeg har en kompis som på mange måter er definisjonen på pikenes jens, han får akkurat den oppmerksomheten han ønsker og har draget. Forrige uke vet jeg at han trengte mer enn en hånd for å telle hvor mange som var med han hjem. Han mister så mye respekt fra meg med å oppføre seg på den måten og for min del kunne han aldri blitt noe mer enn en kompis fordi han er slik. I mine øyner er det ingenting eksklusivt med å være på denne måten. Jenter får fort et hore-stempel om de ligger rundt, men det er ingen tvil om at mange gutter også burde få det. Dessverre blir ikke de klandret for det på samme måte i ettertid.

En annen kompis skrøt nesten uhemmet over hvor mange han hadde hatt sex med. Jeg spør tilbake «Har du ikke lite selvrespekt når du er slik?» Han ser på meg som et spørsmålstegn, og spør hvorfor han skal ha det. Jeg vet hvert fall med meg selv at jeg hadde hatt det, fordi jeg ikke ønsker at at andre skal tenke at jeg er et lett bytte for kvelden eller er løs på tråden. Jeg vil føle meg mer spesiell og eksklusiv enn som så.

DSC_0468

For noen uker siden var jeg ute sammen med flere venner. Vi danset og hadde det hyggelig, men opplevde dessverre at mange gutter drar i meg, tar meg på steder de ikke får røre meg uten tillatelse, prøver å få oppmerksomheten min og har et håp om noe mer. Min gode venn Glenn, tar meg til utgangen av stedet og sier – June, ser du hvilket kjøttmarked dette er? Det er ikke greit at gutter ser på deg på denne måten. Og folk ser stygt på meg, fordi de ser at jeg er med deg og andre venninner. De vet ikke at vi kjenner hverandre fra før. De ser bare det her og nå. At jeg koser meg med deg, får andre til å tenke «fuck, han får seg kjøtt i kveld» og sender meg det blikket.

Jeg er helt enig med Glenn, og i det vi står ved utgangen ser vi det ene paret etter det andre som hopper i en taxi sammen. Så snart de har funnet sitt kjøttstykke for kvelden trenger de ikke å være på utestedet lengre for da er kveldens måltid sikret.

Vet ikke hva dere tenker, men jeg synes ikke noe om det. Håper alle tenker seg om to ganger før det skjer og spør seg selv om hva de skal få ut av det? Er det for nytelse, bekreftelse eller en kortvarig glede?

2 kommentarer

 1. Så befriende å lese dette.
  Jeg er en gammel mann, 53 år, og har heller aldri hatt ONS.
  I hele min ‘karriere’ har jeg vært til sengs med to jenter. En barndomskjæresten som i mitt skolefravær koste seg meg flere andre, og hun jeg syv år senere traff og flyttet samme med.

  Det har i ettertid dukket opp en del indikasjoner på at min nåværende kone har hatt en ‘livat’ ungdomstid, hvor både det ene og andre ble utforsket.

  Jeg har etterhvert fått en stadig større og større sjalusi mot dette, men når jeg forsøker å grave får jeg til svar at ‘det har jeg ingenting med’ og at det som har skjedd har skjedd.

  Når vi snakker om utroskap og slik, får jeg høre at ‘det jeg ikke vt har jeg ikke vondt av’

  Jeg sliter med meg selv – etter 30 år lurer jeg på om dette er noe å satse videre på.

  Respekt til deg for din holdning og dine meninger, det skulle vært mange fler av dere.

 2. hvorfor skal de gå å sikle rundt jenter på byen, På en måte forstår jeg de, ettersom prostitusjon er ulovlig i den fysiske værden. men nette er jo fult av ligg steder .kjønner ikke hvorfor de bare skaffer et billig ligg på fastfoxxx.net eller noe. personlig tror jeg sexkjøpsloven vil bli opphevet, fordi den gjør at så kalte mindre atraktive gutter aldri får seg noe. om ikke å nevne handikappede.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *