Bites & Vibes

For ei helg da gitt! Lillesøsteren min kom til Oslo i går formiddag, så vi har rukket å få mye ut av helgen. Gårsdagens høydepunkt var definitivt konsert med Shawn Mendes, for en nydelig stemme og ikke minst gjennomført konsert. Får gåsehud bare jeg tenker tilbake på det ♥

Vi har sjekket inn på hotell, shoppet, spist god mat og i dag har det vært ny demonstrasjon for kvinners rettssikkerhet. Nok en gang mange som møtte opp, og for første gang holdt jeg og Andrea appell sammen for Vi Tror Deg-Stiftelsen. Etter det dro jeg og Malin til Blå der det var Bites & Vibes som er en matfestival i samarbeid med Foodora. Med god mat på bordet og noen glass vil jeg absolutt si at det var en fin ettermiddag, Heldige med været i tillegg, så bare synd disse fine helgene går så alt for fort! 

Vi endte opp med hver vår hot dog, men dette var ikke en vanlig pølse i brød, men heller den beste vi har smakt med godt tilbehør og en helt spesiell kvalitet over seg. Bestilte også en rett som heter «Koh Tao» (samme som en av øyene jeg besøkte i Thailand) og så ble det pannekaker med is fra Crêperi de Mari til dessert. Selv om vi delte alt dette, så er lørdagens måltid inntatt kjenner jeg og den hotellputen frister veldig nå.

Møtte også på fine Ane!

Nyt resten av lørdagen, dere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *