Kjære fuckboy

Hei, du ja! Følte du deg truffet? Eller har du fortalt løgnene dine så mange ganger at du tror på de selv? Jeg tror nemlig det, så la meg gjøre det litt mer tydelig for deg.

Du vet den snappen du sendte om at du drømte om meg i natt? Ja, den ja. Jeg var litt nysgjerrig på hva drømmen handlet om, frem til jeg fikk høre at du hadde sendt akkurat den samme snappen til mange andre jenter.

Du vet alle gangene du spurte om Netflix og chill? Ja, de ja. Du bryr deg egentlig ikke om film eller serier, det er bare en «finere» måte for deg å spørre «hei, vil du komme til meg for å ha sex, eller?». Du spør heller om Netflix og chill, for det høres ikke så skittent ut, men tilbudet er faktisk ganske skittent med tanke på hvor mange som får det av deg.

Du vet når du har fått det akkurat sånn som du ønsker? Ja, da ja. Dagens utløsning er unnagjort og målet er nådd. Du sier at det ikke må misforstås, tar opp telefonen for å sjekke kollektivtrafikk hjem og må løpe. Bare ha i bakhodet at det ikke blir misforstått, for hva annet kan man forvente av en som deg.

Du vet den «klisjeen» du fortalte meg om på sengekanten? Ja, den ja. Du sa du ikke pleide å møte jenter for å ha sex med de. Jeg følte meg smigret med det samme, helt til jeg fikk høre at det er en fast replikk på sengekanten, og det nettopp fra deg.

Du vet de kveldene du ikke får deg noe, og sender nudes i håp om å få det tilbake? Ja, det gjør du ja. Du er virkelig en stor fuckboy om du sender nudes til jenter du aldri har møtt eller såvidt kjenner. Dessuten høres du som en lite barn som ikke får godteri når du trygler, ber og maser om disse bildene. Bare sier det.

Du vet de ryktene du spurte om jeg hadde hørt? Ja, de ja. Du forklarte de ikke, men det trengte du for så vidt ikke å gjøre heller. Selvfølgelig vet jeg om de ryktene. Må forresten være litt kjipt å forsvare rykter som «ikke stemmer» om seg selv, når de faktisk stemmer.

Du vet alle de jentene du snakker med? Ja, de ja. Du skjuler det ganske godt, men kanskje ikke godt nok. Unnskyldninger på rad og rekke, telefonen som aldri kan ligge med skjermen opp, og som også må være med deg på do. Det er ikke vanskelig å gjennomskue, men du lar den morsomme leken fortsette fordi.


Definisjon: Fuckboy

En fuckboy leker med jenters følelser. Får de til å tro at han elsker de, og får de til å elske ham. Ofte har han et mål om sex, for så å dumpe jenta og gå over til neste jente.


Du vet de damene du lå med, til tross for at du var i et fast forhold? Ja, de ja. De får beskjed om at de aldri må si det til noen, og de må for all del ikke ta kontakt utenom dine gitte tidspunkt. De fikk dårlig samvittighet, men du sier de ikke må ha det. Du som er ansvarlig for det hele har ikke et snev av dårlig samvittighet, men et nøye gjennomtenkt svar til dama di har du den dagen hun tar det opp med deg.

Du vet hun som kanskje en dag blir noe mer enn dama di? Ja, hun ja. Ring på fingeren og dere tenker å leve lykkelig alle deres dager. Jeg synes synd i henne som får høre om utroskapen din flere ganger i løpet av forholdet. Synes enda mer synd i henne når du bortforklarer det og gjør det godt igjen, og slik fortsetter dere å leve på en løgn i mange år.

Du vet hun som kanskje en dag blir datteren din? Ja, hun ja. Jeg synes synd i henne når tårene triller, sønderknust over en gutt som ikke har behandlet henne som hun fortjener. Hun vil ha noen råd fra pappaen sin som ikke har noen råd å komme med, fordi han har behandlet damer slik hele livet –og akkurat det er ikke trøsten en datter vil ha.

Du vet at du smilte og nesten lo litt da alle sammen gikk «rett på»? Ja, da ja. Vi vet nå at det kun var fordi du tenkte «yes, nå klarte jeg å lure henne også», så ga du det fornøyde blikket ditt. Lurer på om du smiler og ler litt nå også, like fornøyd over å ha funnet ut at enda flere gjennomskuer deg, spillet ditt og den fuckboy’en du er.

Kjære fuckboy, det var kanskje sjarmerende i 2010, men ikke nå lengre. Hva som er sjarmerende derimot er gutter som behandler jenta si som ei prinsesse og virkelig holder på henne –det er en mye større kunst enn å sjonglere på flere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *