En ny favoritt på Grünerløkka

God formiddag! Grünerløkka er det stedet i Oslo jeg har mest tilhørighet til, rett og slett fordi jeg har bodd der 5 av 6 år jeg har holdt til i Oslo. Jeg elsker atmosfæren, det urbane og at de har tatt vare på de historiske industribyggene, men bydelen hadde ikke vært det samme uten de små, koselige kafeene, restaurantene og de trivelige bakgårdene.

Nå har jeg oppdaget en ny restaurant på løkka som har blitt en favoritt! Trengte denne restauranten på listen min, for de andre matstedene jeg liker har ikke det samme å tilby som dette stedet. Dere har kanskje hørt om Kamai allerede, hvis ikke er det på tide dere får høre om det nå. Jeg og Julia dro på Kamai på mandag, og vi har nevnt flere ganger etterpå hvor god mat det var og ikke minst koselige omgivelser. Uteserveringen i bakgården er åpnet og vi satt oss i sola der med småretter, sushi, bao og god drikke. Slike kvelder håper jeg det blir mange av i sommer! Godt selskap, kveldssol, stemning og deilig mat som smelter på tunga.

Jeg som ikke liker øl, fant også en øl jeg likte her! Det hadde jeg aldri trodd kom til å skje, men den gikk perfekt til maten vi spiste. Her er maten basert på det asiatiske kjøkkenet, og det var mange gode smaker og sammensetninger som må prøves.

Vi bestilte edamame bønner, tempura salat, the chicken bao, the tomato bao og to ulike typer sushi. Bao kan ikke sammenlignes med noe annet jeg har smakt faktisk, men at jeg kommer til å spise det igjen er det ingen tvil om for det var himmelsk –bare spør Julia 😉

Helt genialt at man også kan bestille fra Kamai gjennom Foodora! Måtte bare tipse dere, for får stadig spørsmål om gode restauranter i Oslo. I løpet av sommeren kan jeg også lage en liste med mine favoritter, så dere får mer inspirasjon.


I dag skal jeg på Årets Stylista for å heie på og støtte Silje som er en av finalistene. Hun er så utrolig flink, og ikke minst så sender hun positive vibber hvor enn hun går. Blir raskt glad i den jenta, så jeg er helt sikker på vi får en hyggelig ettermiddag og kveld sammen. Gleder meg veldig til det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *