Surrealistisk boble

Nå vet jeg ikke hvor mange ganger jeg har startet å skrive her, for så viske ut. Tror nesten jeg gir opp, haha, og skriver noe som er mye lettere å skrive om enn hva jeg utgangspunktet tenkte. Denne uken har vært så fin, og jeg kan vel si at juni ikke kunne ha startet bedre. Så gøy med Julia i Oslo, litt følelse av sommer og andre oppturer. I morgen tar jeg fly tilbake til hjemstedet mitt, for å ha noen dager der og ikke minst holde foredrag på tirsdag. Gleder meg sånn til å se igjen hunden min, familien, venninnene mine og ikke minst få noen fjellturer igjen.

 

Sko: Nike (her)
Jeans: Levis (her)
Genser: Puma (Graphic Fenty by Rihanna)

Jeg har en rolig lørdagskveld for første gang på en stund, og det var utrolig deilig nå! Eget selskap, skriving, planlegging og snart en tidlig kveld. Håper dere har en fin lørdagskveld om det så er i eget selskap eller sammen med noen ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *