Smoothie bowl

Ny uke og nye muligheter ♥ Jeg landet i Molde i går kveld, og fikk noen timer med Glenn før jeg dro over fjorden igjen. Det var som vanlig supergod stemning, og ikke minst så godt å se igjen bestekompisen min. I morgen skal jeg holde foredrag, så nå holder jeg på med forberedelser til det. Først vil jeg bare tipse dere om noe superdigg til frokost og lunsj, og det er smoothie bowl. Mye lettere å lage enn jeg i utgangspunktet trodde. Første gang jeg smakte det var i Bali, og det ga mersmak. Så friskt og godt!

Det kan være så enkelt som dette. (men finnes også mange andre digge oppskrifter å finne):
3 dl ønsket smak biola
2 dl frosne bær (jeg foretrekker blåbær)
1 banan
(evt. en teskje acaipulver)

Kjør alt i en blender til du får en jevn og luftig masse. Det som er så bra er at man ikke trenger noen spesifikk oppskrift å gå etter, men prøve seg frem og putte i ting man liker, da blir det kjempegodt uansett!

Til topping liker jeg kokosflak, hjemmelaget müsli, oppskjært frukt (spesielt melon) og litt nøtter.

Dette er så godt, og ikke minst perfekt nå om sommeren. Med ferskpresset juice til har man et godt og næringsrikt måltid. Nå som grillsesongen er her, vil jeg også tipse om et annet sommerlig måltid jeg fikk servert. Jeg spiste ikke kjøtt på to måneder når jeg var på jorden rundt-reisen, men jeg savnet det heller ikke for jeg fant så mange gode alternativer. Ha maiskolbe, brokkoli. asparges og søtpotet på grillen, og miks med annet godt tilbehør og en god dressing. Virkelig naaam!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *