Uken som gikk: 23

Akkurat nå: 
Har jeg en liten pause i skriving og forberedelser til ting som skjer fremover. Broren min ser på «mot i brystet», så i blant vanskelig å overse dårlige vitser og mye latter derfra, haha. Så holder lillesøsteren min og kjæresten hennes på å lage noe digg på kjøkkenet, så tror vi har å glede oss til det. Når de er ferdig med det skal jeg lære de å spille kortspillet Rummy.

Ukens høydepunkt:
De personene som jeg har ledd, smilt og hatt fine stunder med i løpet av denne uka. Har hatt så mange høydepunkter sammen med de, og det er ikke hva vi gjør som spiller noen rolle, men at jeg får ha det hyggelig sammen med disse fantastiske folka ♥

Andre høydepunkter:
Her blir det alltid mye å ramse opp, men middagen med Julia på Kamai var superkos, og ikkje minst den dagen vi kunne ligge på takterrassen å få bikiniskille. Så var det så ufattelig deilig å kunne bo noen dager sammen med Astrid, og ikke minst ha fått litt space for seg selv. Så utrolig digg å ha en fast plass frem til 1. august nå (etter det flytter jeg og Astrid sammen i en ny leilighet for en lengre periode). Så var det utrolig deilig å se igjen Glenn etter alt for lang tid uten noe kvalitetstid sammen. Uken har vært minst like fin som den forrige, så jeg kunne ha kommet med mye mer her også!

Ukens nedtur:
Ingen spesifikk ting, men tankene mine holder meg ganske lenge våken om nettene for tiden, noe som har gitt lite søvn. Krysser fingrene for at det bare en periode!

Ukens matopplevelse: 
Uten tvil maten på Kamai! Har tenkt på den flere ganger etterpå, og gleder meg allerede til neste gang jeg besøker restauranten og uteserveringen deres.

Ukens film/serie:
Haha, føler meg litt sånn «skam-frelst» hver gang jeg nevner det her, men nå synes jeg det har tatt seg opp litt, og klippet som kom på fredag var jo helt fantastisk. Spesielt da Los Losers kommer rullende og roper etter Sana. Endelig er det stemning og gode vennskap igjen!

Ukens kjøp:
Jeg har dilla på farger om dagen, så kjøpte meg to hverdagslige kjoler som skrek sommer!

Ukens musikk:
Burak Yeter, Danielle Sandoval – Tuesday
Alok, Bruno Martini, Zeeba – Hear Me Now
Yall, Gabriala Richardson – Hundred Miles

Ukens gode initiativ:
Som regel blir jeg skremt av å åpne meg på tomannshånd og slippe noen nær, men det har jeg faktisk klart denne uken. Litt hvert fall. Vil si det er et stort initiativ og noe jeg aldri må klandre meg selv for i ettertid, selv om det kan føles skummelt, så føles det også fantastisk. For meg er det et veldig stort steg, selv om det har føltes så naturlig at jeg ikke helt skjønner det er mulig. Skal så utrolig mye til før jeg slipper noen tett innpå meg, med mindre det er venner jeg har hatt i typ ti år, men man kan overraske seg selv også, heldigvis.

Ukens tanke: 
Råd som jeg gir andre innimellom burde jeg huske å gi meg selv også. Det er minst like viktig å backe opp seg selv som det er å backe opp vennene sine. Gjør man ikke det kan det i verste fall føre til at man ikke har noen gode råd å komme med til andre fordi man ikke har husket seg selv på lang tid.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *