God helg a!

Woop! Fredag og helg dere! Selv om jeg jobber litt hver eneste dag (uansett hvilken dag eller dato det er), så gjør det noe med en når fredagen kommer. I går kveld kom jeg tilbake til Oslo også! Jeg har bare hatt noen småærend rundt om i byen i dag og nå er jeg snart klar for en visning. Begynner å småstresse litt med å finne leilighet til 1. august nå, men så tenker jeg at det må jo bare ordne seg for to snille jenter. Skal bo sammen med Astrid, og vi er like gira på å finne drømmeleiligheten begge to nå. Rop gjerne ut om du vet om noe ledig i Oslo sentrum. Vet det ikke er alt som blir lagt ut på finn.no, så krysser fingrene for at det kan hjelpe å skrive det her også.


Når kameraet ikke har fått noen nye bilder siden sist, så blar jeg gjennom bildene fra jorden rundt-reisen, og der dukker det alltid opp noe som jeg ikke har delt. Haha! La ut en filmsnutt fra helikopterturen jeg tok over Fraser Island på Instagram i stad også, og fikk et stort smil om munnen når jeg tenkte tilbake på det. Her fra surfecamp i Bali, og dit vil jeg definitivt tilbake en gang. Bali altså, for et sted. Alle burde ha det på lista si over steder å besøke ♥

Ha en god helg så lenge, så snakkes vi plutselig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *