Søndagstanker

Det er noe med meg og søndager og skriving. Selv hvor trøtt og sliten jeg føler meg akkurat nå, så klør det i fingrene for å få delt noen ord her. Denne dagen har gitt inntrykk, på både godt og vondt. Etter et helt spesielt møte, så gikk jeg hjemover å tenkte på hvor mye jeg satt inne med som måtte deles. Jeg rakk ikke å skrive da dessverre, men tar igjen litt av det nå. Tenker å samle det opp i et dokument og dele med dere senere i uken. I morgen kommer jeg nok til å sitte med en stor klump i magen, tårer i øynene, men også mot. Mye vil nok komme tilbake til meg, og jeg vet ikke hvordan jeg kommer til å ha det etterpå. Livet er merkelig sånn. Jeg har i stor grad sluttet å forutse ting, for det ender bare med at det ikke ble akkurat som jeg trodde eller håpet på. Det er mye bedre å bare møte det uten å ha noen bilder eller tanker i hodet, om dere forstår hva jeg mener? Alt skapes mens de blir til, så kan jeg få alt av tanker og følelser ut av hodet mitt etterpå. På den måten blir hodet klart og det står ikke i veien for noe annet.

Svevende, men bare å få ned litt av alt det som føles svevende gjør godt, så får man sove ekstra godt også. Nå skal jeg åpne en splitter ny bok som jeg fikk anbefalt. Lese noen sider og så sovner jeg nok før jeg vet ordet av det. Og dere, jeg har det veldig bra, selv om jeg kanskje ikke ga utrykk for det nå. Bare litt ekstra tankefull.
Astrid har hatt bursdag i dag, så startet dagen med å overraske henne med en bursdagsfrokost. I kveld har vi vært en gjeng å spist indisk for å feire henne også. Superkoselig! Håper dere har hatt en herlig helg ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *