Ut av komfortsonen

Den siste tiden har jeg blitt mye mer bevisst på at jeg skal utfordre meg selv til å prøve nye ting, og ting som jeg kanskje ikke har ofret en tanke før. Har funnet ut at det gitt meg så mye! Vil dele noen av disse opplevelsene her, så kanskje dere blir inspirert til å gjøre det samme. Det er på den måten vi blir bedre kjent med oss selv, får nye lærdom og erfaringer. Kanskje til og med nye vennskap.

– To venninner ringte meg i går kveld å lurte på om jeg ville bli med på Cafe Sør for å danse latino. Jeg har hverken vært på Cafe Sør eller danset latino før, og tenkte det var annerledes av meg å gjøre noe slik. Var egentlig litt klar for senga og tidlig kveld, men jeg hoppet i det og ti minutter senere var vi på vei. Da jeg kom dit følte jeg nesten jeg var i et annet land fordi det var så mange ulike mennesker og kulturer samlet. Noe så flott! Det ble ikke så mye dansing, men neste gang skal jeg bruke mer tid på det dansegulvet og jeg skal ikke gå derfra før jeg føler det sitter inne. Likevel var det så mange hyggelige mennesker å snakke med og jeg fikk gode samtaler med fantastiske Mia, noe som var etterlengtet.

– Jeg vet ikke om dere vet det, men jeg liker sjeldent å være alene offentlig. Så for meg var det et steg å ta å ta med meg en bok, sette meg i parken alene blant alle folkene som var der. For en avkobling og terapi det var. Synes det er så gøy å sette seg ned å se på folk og la tankene fly også, og det inspirerte meg til flere historier og nye tanker jeg ikke har hatt før.

– Det var også en markering i Birkelundsparken i går mot antirasisme. Det var appeller og musikkinnslag og jeg ble nysgjerrig til å se mer. Jeg gikk til folkemengden, lyttet og hilste på folk. Møtte tilfeldigvis noen jeg kjente fra før, men etter en appell som ga sterkt inntrykk tenkte jeg at jeg skulle gå bort til kvinnen og si det til henne. Med det så ble vi venner på Facebook, knipset bilder sammen og jeg hadde en dialog med familien hennes.

– Jeg skrev jo nylig et innlegg om at jeg har lagt på meg litt fra det som er «normalt» for meg å ligge på i vekt på grunn av sykdom og medisiner. Jeg har omtrent gjemt meg i klærne mine denne vinteren og våren, men nå så har jeg bestemt meg og innsett at jeg faktisk kan vise kroppen min stolt frem likevel. Formene kan komme frem, og jeg skal ikke sette noen begrensinger for meg selv. Det har gitt meg mer trygghet og selvsikkerhet, og jeg kan ikke få sagt nok hvor viktig det er at man skal akseptere seg selv for hvordan man er, for gjør man ikke det så skaper man mange begrensninger for seg selv.

Dette innlegget kan bli langt, så jeg følger det opp senere med flere utfordringer jeg gir meg selv. Nå skal jeg dra ut for å møte en kompis. Håper dere har en fin kveld i vente ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *