En smak og opplevelse av Thailand i Oslo

Her kommer et restauranttips til dere! Yaya’s har tre restaurant i Oslo som byr på både en smak og opplevelse av Thailand. Man trenger ikke alltid å dra så langt for å få en ny, spennende og annerledes opplevelse. Jeg har selv vært i Thailand, og fikk virkelig en følelse av å være tilbake, men denne matopplevelsen overgikk definitivt maten jeg spiste i Thailand for det var ingen tvil om at kokkene har satt sammen en fristende meny, brukt råvarer av kvalitet og ikke minst lagt sin sjel i maten. Var så mye digg som ble bestilt til bordet vårt. Forretter, ulike hovedretter og friske drinker. Nå nærmer jo helgen seg, så om du er i Oslo og vil kose deg litt ekstra anbefaler jeg å dra innom Yaya’s Sentrum, Vika eller Majorstua.

Følelsen av å lene seg tilbake i en knirkende bambusstol og kjenne vinden suse i palmebladene etter en dag på stranda. Lukten av spennende krydder i lufta og lyden av mennesker, liv og latter. Den deilige følelsen av ferie og et hemmelig fristed. Det er det Yaya´s handler om. Den ekte følelsen av Thailand, i Norge.

Jeg dro sammen med Julia og Mari, og vi var like positivt overrasket alle tre. Her er alt gjennomført fra meny til interiør og stemning. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal besøke Yaya’s. Thaimat er jo godt i seg selv, men smaker enda bedre i disse omgivelsene ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *