Klar for palmesus!

Plutselig var helgen her! Jeg og tre venninner kjørte fra Oslo til Kristiansand i går kveld, og helgen har allerede startet så bra som den kunne ha startet. Roadtrip, klassiker etter klassiker på anlegget og allerede da litt moves fra baksetet i bilen. Nå har vi sjekket inn på hotellrommet og er så klar for festivallivet. Det er noe med det å bare slippe seg løs, spille høy musikk og ha glade mennesker rundt seg. Kommer jo i stemning bare av å skrive det ♥

Dere som har fulgt meg en stund, husker kanskje at jeg, Julia og Glenn dro for to år siden, og det ble en opplevelse for minneboken. Håper det blir minst like bra i år. Jeg har hvert fall troa! Kommer til å savne både Julia og Glenn i helgen, men krysser fingrene for at de er med igjen neste år, jeg er hvert fall klar allerede.


Om dere har fulgt meg en stund, husker kanskje disse bildene fra i forfjor? Gleder meg til å oppdatere dere fra denne helgen. Om dere ikke gjør det allerede, så kommer flere oppdateringer både på Instagram og Snapchat. Heter juneholm begge stedene, så det er bare å legge til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *