Palmesus var magisk

Woop! Palmesus har virkelig vært  M A G I S K 🌴💕 Nå er jeg tilbake i Oslo og det er med blandet følelser det hele nå er over, men jeg kommer til å leve på denne opplevelsen helt til neste år. Har kost meg skikkelig og hatt det SÅ gøy. Mye bra folk, god stemning, fest og moro fra morgen til kveld. Skulle ha dokumentert så mye mer, men minnene sitter klistret og forblir likevel.

Fredag hadde vi hele dagen i Kristiansand, og startet rolig på hotellrommet før festivallivet tok av for fullt. Jeg tok ikke et eneste bilde på festivalområdet, men det betyr bare at det ikke var et sekund til å tenke på det fordi jeg koste meg sånn. På lørdagen møttes en fin gjeng på brygga allerede klokken 11 på formiddagen, og vi ble kjørt med ribber over til Langøya der MTV hadde Bomb at the Beach. Haha, for en båttur og seks hylende jenter med saltvann i håret. Her var det stemning helt til vi ble kjørt tilbake igjen og var klar for festival og afterparty.

Dro med Jeanette, Andrea og Kjersti, og da vi kjørte tilbake i går var det fire reduserte jenter i bilen. Må le litt når jeg tenker på kontrasten fra bilturen ned til Kristiansand kontra tilbake til Oslo i går. Det betyr at helgen har levert, og vi har gitt alt. Har allerede begynt å glede meg til neste år, for dette tenker jeg blir et av sommerens høydepunkter!

Anna, Andrea og jeg på Bomb at the Beach.

Så gøy jeg hadde det med disse fine jentene! Har du vært på Palmesus? Var jo så heldig å få møte noen av dere der, og jeg håper dere har kost dere like mye som meg! 💕

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *