Uken som gikk: 26

Akkurat nå: 
Funnet senga, men skal sitte å skrive i flere timer kjenner jeg. Er så motivert nå, og vil bare skrive i ett til en bok er helt ferdig. Drømmen er å stå der om noen uker med noen hundre utprintet A4 ark som jeg føler er klar til å binde inn. Optimistisk, til tross for at jeg har helt enormt med materiale nå. Men det frister veldig å bare låse seg inn for å bli ferdig.

Ukens høydepunkt:
Jeg vil si det igjen og igjen. Palmesuuuus 🌴

Andre høydepunkter:
Det meste har skjedd denne helgen, men var selvfølgelig superkos når Julia var i byen i begynnelsen av uken også. Så fikk jeg meg en overraskelse da jeg så at det var mange morsomme og fine minner som lå lagret på Snapchat. Har aldri sett gjennom før og visste ikke jeg hadde så mye lagret, men det gjorde virkelig den dagen bedre.

Ukens nedtur:
Jeg elsker og hater dette spørsmålet. Det får meg til å tenke på ting jeg ikke vil tenke på eller vil glemme akkurat nå. Men igjen, så vil jeg være ærlig og åpen her, og tror det er mye av grunnen til at dere vil lese. Jeg leser ikke overfladiske blogger selv, og det siste jeg ønsker er å fremstille alt perfekt for det vil vel få kjenne seg igjen i. Konklusjon, jeg har hatt noen nedturer, men ikke noe jeg føler er interessant for dere.

Ukens matopplevelse: 
Yaya’s med Julia og Mari var definitivt den beste matopplevelsen i uken som gikk. Dere kan lese mer om det her.

Ukens kjøp:
Jeg har sett for meg et skjørt i hodet ganske lenge nå, og plutselig var det der rett foran meg og halvpris av 999,-. Da måtte jeg selvsagt kjøpe to ulike farger, haha.

Ukens musikk:
Ariana Grande – Love Me Harder
James TW – When You Love Someone (tror aldri jeg kan bli lei av denne)
Julia Sheer, Jon D – Little Talks

Ukens gode initiativ:
Jeg så ei jente som satt på fortauet å gråt. Gikk bort å satt med ned med henne for å prøve å hjelpe. En situasjon som kanskje mange trekker seg unna og vil unngå, men jeg klarer ikke å se noen ha det vanskelig uten å bry meg.

Ukens tanke: 
Selv om man prøver å sveve på oppturene, vil man alltid få noen nedturer. Disse nedturene vil ikke vare for alltid, og før man vet ordet av det kan det snu. Men hva hadde vel livet vært uten dette? Det alt hadde blitt ganske monotont å kjedelig etter hvert om det ble for en vane at alt gikk smertefritt også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *