Rastløs og spontan

Jeg har alltid vært rastløs, spontan, positiv, distré og selv hvor mørkt det har vært så har jeg klart å trekke på smilebåndene. I dag har det vel og merke ikke vært mørkt, men jeg har kjent på alle disse egenskapene mine. Startet dagen med å sitte x antall timer foran dataskjermen for å jobbe, og plutselig sa det bare stopp. Det måtte skje noe, og ikke lenge etter følte jeg meg fresh og gikk ut døra. Denne rastløsheten kjenner jeg ekstra på nå om sommeren, så takk og lov for at noen mennesker er like spontane som meg, for det gjorde at kvelden ble utrolig hyggelig! Møtte skjønneste Silje for å spise pizza, drikke et glass vin og så snakket vi om alt mulig i flere timer. Silje er ei jente jeg blir inspirert av. Som meg får hun ting til å skje, og nå håper jeg på at vi kan få noe til å skje sammen også. Vi møtes allerede igjen i morgen, og jeg gleder meg til det!

Jeg er litt hekta på farger om dagen, og hva gjør vel ikke et gult skjørt med humøret! Føler meg litt sånn «June 6 år», med mest mulig farger å til og med påsveiset røde, lilla og grønne striper i håret. Haha. Husker det kostet noen hundrelapper for hver stripe på frisøren og det var mye penger ekstra for hver frisørtime på den alderen, men du verden så fornøyd jeg var. Tok ikke lange tiden før flere i skolegården fulgte den «trenden». Nesten litt nostalgisk å tenke tilbake på.

Disse «hverdagsinnleggene» er det uvant å dele for meg nå, for jeg gjør det ikke så ofte. Det blir liksom så «enkelt», at jeg føler det blir både rart og kjedelig. Hvis jeg kan si det? Haha. Før skrev jeg de på fem minutter, mens jeg kunne bruke flere dager på å skrive lengre, personlige innlegg med refleksjoner og tanker. Nå har det nesten blitt omvendt. Skriver ikke de personlige innleggene på fem minutter vel og merke, men det føles så naturlig å skrive de, mens å skrive et hverdagsinnlegg ikke har hvert helt hverdagslig det siste året. Får bare gjøre det oftere, så kommer nok dette mer av seg selv også. Men nå skal jeg finne senga og sove godt. Og dere, jeg setter pris på dere –hver og én!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *