Uken som gikk: 27 og 28

Akkurat nå:
Jeg prøver å komme meg igjen, men hver muskel i kroppen gjør vondt, hodet verker og jeg føler meg skikkelig slapp. Det er bakdelen med å ha det gøy en helg, men så dårlig kommer jeg ikke på at jeg har vært noen gang før og det på dag to. For dere som følger meg på Snapchat og/eller Instagram så har jeg vært i Tønsberg i helgen og det var gøy, men hadde det ikke så gøy i går og nå, haha. Håper det gir seg raskt, for Inga-Sofie er på besøk og jeg har så mye jeg må gjøre, så har ikke tid til å føle meg sånn her! Nå skal kroppen få god behandling og jeg skal være snill med meg selv ♥

Ukens høydepunkt:
Jeg og Astrid har endelig fått oss leilighet, og ventingen viste seg å bli verdt det. Har vært på flere visninger de siste månedene, men ingen leilighet så bra som denne. Uten tvil en drømmeleilighet, og vi gleder oss stort til å flytte inn fra begynnelsen av august.

Andre høydepunkter:
Jeg oppdaterte dere ikke på forrige uke som gikk, så her må jeg svare flere ting. Det var utrolig gøy å få være bryllupsfotograf forrige helg. Fra denne uken så var det fredagen i Tønsberg. Inga-Sofie kom fra San Fransisco til Norge (har ikke sett henne siden begynnelsen av mars), og vi satt i en båt i hyggelig selskap helt til klokken seks om morgenen. Dro ikke på festivalen i år (rett og slett fordi det ikke var et must å se noen av artistene), men heldigvis nok som skjer på brygga denne helga, så verdt å være der likevel. Var også hyggelig å være spontan og henge med Silje på onsdag. I tillegg til dette har jeg fått beskjed om noen høydepunkter som vil skje for meg fremover, og det gleder jeg meg til å dele med dere senere.

Ukens nedtur:
Det må være hvordan kroppen min hadde det i går (og i dag). Vet ikke om jeg er fyllesyk eller om jeg har blitt syk av for mye stress. Nå skal jeg hvert fall gå inn i meg selv og «rydde opp» i det som ikke føles helt bra.

Ukens matopplevelse: 
I fjor spiste jeg og Inga-Sofie en burger i Tønsberg tre dager på rad, og denne lørdagen gjentok vi denne matopplevelsen og det var minst like godt som vi husket det. Så saftig og god, med digg tilbehør.

Ukens film/serie:
Jeg og Astrid så på serien «Stemmer i hodet» som går på NRK nett-tv. Egentlig en veldig ubehagelig serie å se, men den er viktig og bevisstgjørende. Tror slike serier vil føre til mer forståelse og aksept i samfunnet, og det er så ufattelig viktig at vi godtar at vi er forskjellige og har ulik bagasje med oss.

Ukens kjøp:
Ble en lite shoppingssmell mens jeg ventet på toget til Tønsberg på fredagen! Sko, jakke, badedrakt, topp og litt sminke fra Mac. Slik kan det gå! Dette skjer ikke så ofte da, så jeg burde egentlig bare unne meg det og ikke har dårlig samvittighet et sekund.

Ukens musikk:
Stavangerkameratene – Bare så du vett det
Astrid S – Such A Boy
Martin Garrix, Troye Sivan – There For You

Ukens leser: Madelen som la igjen denne hyggelige kommentaren «første gang jeg er innom, og jeg ble nesten slått litt i bakken. Dette er noe helt annet sammenlignet med blogg-Norge. Du skriver så ektefølt og fantastisk. Dette er en blogg jeg kom er til å følge».

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *