Endelig feriefølelse

De siste dagene har jeg for første gang på evigheter sluppet alt jeg har i hendene, nytt feriefølelsen og bare vært June. Da mener jeg helt til stede, uten bekymringer og tanker om ting jeg bare må gjøre. Noen dager var det som skulle til og jeg føler meg bedre allerede. Husker ikke sist jeg klarte å koble slik av, og det har vært så godt! Det positive med at jeg ble utbrent i fjor er at jeg nå lytter mer til meg selv, kjenner etter og ikke presser på når jeg kjenner det har vært for mye. Likevel har jeg det med å gi det jeg har og gjerne litt til, så disse dagene var høyt nødvendig. Sommerens beste dager med stor sol og fine temperaturer har blitt utnyttet til det fulle. Aller beste Inga-Sofie er endelig i byen og vi har vært sosiale, badet, grillet, solet oss og kost oss fra morgen til sent på kveld. Oslo-sommer er fint, men nå kjenner jeg at hjertet mitt lengter til de som er hjemme på Vestlandet også.

Jeg håper dere alle nyter ferien hvor enn dere er i verden ♥ Det er så viktig å koble av og ikke la negativitet få påvirke oss, spesielt nå som det er ferietid og man skal hente seg inn og lade batteriene. Det har jeg selv fått kjenne på og gjort noe med denne uken. Vi fortjener bare det beste, og ingen skal få lov å trekke oss ned! Jeg har vel ikke fått sagt det ordentlig tidligere, så GOD SOMMER!

1 kommentar

  1. Fysøren så deilig du er. Du får tankene til å fly..
    Håper det går bra med deg <3 Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *