De første bildene i mitt nye nabolag

Må nesten klappe meg selv på skulderen for tre blogginnlegg i dag! Tenkte jeg skulle la meg inspirere av Andrea med 15 innlegg på fem dager, men jeg tør faktisk ikke å love noe. Formen min har nemlig ikke vært helt på topp i det siste, men i dag har jeg hatt en fin dag og jeg kunne ikke gjøre annet enn å «utnytte» det. Blir jo så glad med en gang man kjenner på litt overskudd. I lang tid nå så har stiftelsen stått først, og så har jeg dessverre ikke følt at jeg har hatt energi til mer. Det håper jeg dere forstår! Har i lang tid sovet minst 12-15 timer i døgnet fordi jeg har vært så utmattet, men i dag har jeg faktisk klart meg uten å sove på dagtid. Håper virkelig det fortsetter sånn, for det er ikke mange dagene siden jeg var hos legen fordi det var helt motsatt. Så hva hadde jeg lyst til på en dag som dette? Jeg våknet tidlig av meg selv, startet med å jobbe, oppdatere her og så ble det noen koselige timer med Marie. Gledens dag! Skal virkelig sette pris på hver eneste dag jeg er opplagt fra nå av, for det tar jeg ikke som en selvfølge. Men jeg skal huske å hvile også, så tenkte å legge meg godt til rette med verdens skjønnest lille venn (Canelo) i armkroken og se Søsken på TV2 Sumo. Herlighet, har dere sett den serien? Virkelig helt NYDELIG. Jeg har også begynt å se Petter + Vendela, skikkelig good feeling over det, og synes de to menneskene er så herlige, og da spesielt sammen! Husker ikke sist jeg fulgte med på noe, men det er noe med denne høsten, tv-tid, pysj og legge seg under et pledd. Koser meg da!

Ikke hver dag jeg legger ut antrekksbilder, men det vil jeg bli flinkere til! Så også akkurat at skoene jeg har på meg er nedsatt fra 599 kroner til 179 kroner. Marie som knipset bildene, og hun ga faktisk komplement for at de var fine. Liker de selv også så klart ♥ Billige og fine sko finner du her med andre ord!

Jeg har som sagt forelsket meg i den nye leiligheten min, men jeg har også forelsket meg i området rundt her. En liten by i byen. Alt er så nytt, rent og pent her! Dette i tillegg til at det er mye grøntområde, blomster og andre planter. En liten elv renner gjennom området også, og har flere overganger med bro og stener. Vi har alt vi trenger i umiddelbar nærhet, og så er det bare en liten busstur på 6-7 minutter, så er man ved Oslo S. Jeg liker jo å ordne meg for dagen, men skal ikke legge skjul på at det har blitt noen dager der det har blitt pysj og hjemmekontor. Må jo ut døren flere ganger om dagen for å lufte hunden, og bryr meg ikke noe om at de aller fleste naboene her har sett meg med pysjen på. Haha. De får heller bli litt overrasket når jeg faktisk pynter meg!

Sko fra NLY Shoes (her)
Kjole fra Bik Bok
Jakke fra Only
Veske fra H&M
Solbriller fra Janne&Julia (her)


Oppdateres forhåpentligvis allerede i morgen tidlig! Klem ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *