En gave med mening og betydning


Nå  er det to uker siden Vi Tror Deg-Stiftelsen vant Skamløsprisen 2017 og det ble arrangert Skamløsdagen! Under en pause kom skjønne Mari bort til jeg og Andrea for å gi oss hvert vårt smykke med teksten #skamløs. Hun har designet de selv under smykkemerket myke mule. Har blitt veldig glad i dette smykke og hadde det også på meg da jeg besøkte God Morgen Norge morgenen etter. Forrige helg inviterte jeg Mari og kompisen min Sindre på besøk, og da fikk jeg enda et nytt smykke med teksten «Be the change you wish to see in the world». Så rørende og fint ♥ Ikke bare det men fikk også ti smykker for å kunne gi bort, så det blir konkurranse på Facebook og Instagrammen til Vi Tror Deg. Slike gaver betyr så mye, og det er gøy å kunne glede andre også med så nydelige smykker.

Utrolig fine sant? Gleder meg til hver gang jeg skal bruke disse smykkene! ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *