Alle passer inn på treningssenteret!

Endelig er jeg i gang, og det føles godt allerede! For to uker siden inngikk jeg et samarbeid med treningskjeden EVO, og det føltes så riktig å starte på igjen nå. Etter halvannet år uten noe regelmessig trening har jeg lengtet etter å komme i rutiner når det gjelder både trening og kosthold.

Steget å melde seg inn i et treningssenter kan føles stort for mange, og kanskje enda større steg er det til lengre man har vært uten trening. Best av alt, det er aldri for sent! Trening er for alle, og alle passer inn på treningssenteret. Uansett utgangspunkt, så synes jeg det er flott å se at folk vil ta vare på seg selv og helsen sin. Vi er alle forskjellige, og det er bare én person man skal sammenligne seg med –nemlig seg selv! Det er hvert fall det jeg velger å gjøre, samt og være snill og tålmodig. Med det mener jeg at jeg skal være fornøyd hver gang jeg får meg en økt, ikke forvente drastiske forandringer over natten og heller ikke ha dårlig samvittighet om jeg koser meg en kveld. En livsstilsendring skal nemlig kunne være en livsstil som er mulig å leve med, samt at den skal gi mer glede, overskudd og energi.

Vi er alle forskjellig, og jeg er like stolt over de som akkurat har kommet i gang, som de som har trent over lang tid. Alle har en historie og forskjellig utgangspunkt, derfor er det ikke riktig at man sammenligner seg med noen på treningssenteret, noen man ser på et bilde, ei venninne som har trent skadefri og uproblematisk gjennom hele livet, eller en venn som trener på konkurransenivå. Akkurat nå er jeg hvert fall utrolig fornøyd med å ha gjennomført to timer hos PT og noen økter på egenhånd, samt vært flinkere med kostholdet enn hva jeg har vært på lenge.

Det er så mye gøy man kan gjøre ut av treningen, og jeg mener ingen kan si at trening er kjedelig –for da er man ikke åpen for å prøve ut noe nytt og gi ulike treningsformer en sjanse. Det finnes uendelige muligheter og så mange former for trening, én eller flere treningsformer passer deg også. Du kan gjøre så mye mer enn du tror på et treningssenter, det gjelder bare å være litt kreativ, utforske og se muligheter. Så må man selvsagt ta det steget å melde seg inn, komme seg på trening flere ganger og gi det litt tid. Jeg er helt sikker på at du vil vinne mye på å komme i gang. Og om du ønsker litt ekstra inspirasjon, få mye tips om trening og kosthold på forumet evolution.

Følelsen av å gjennomføre er så fantastisk! Man overrasker seg selv positivt når man klarer å pushe seg lengre enn man trodde, og når man kjenner at kroppen har stått på. Jeg har aldri angret på en treningsøkt, og jeg smiler for meg selv hver gang jeg har gjennomført. Ser frem til å fortsette med det fremover, og ikke minst merke fremgangen.

Jeg har funnet en personlig trener som jeg er utrolig fornøyd med, og det er Anette på Evo Fitness Sjølyst. Hun har jeg god kjemi med og jeg er ikke redd for å dele og åpne meg for henne. På første PT-time tok jeg en kroppsskanning sammen med henne. Dette gjorde jeg fordi jeg ønsket å se utgangspunktet mitt og ha noe å sammenligne med etter noen måneder. Progresjon er nemlig motivasjon for meg, samt at det gir meg mer giv og lyst til å stå på. Anette har også gjort meg kjent med flere øvelser, og så sørger hun for at jeg gir litt ekstra (noe som jeg føler er godt nå som jeg akkurat har kommet i gang igjen) og så følger hun med så øvelsene blir gjort riktig. Sentrene til Evo Fitness er store, oversiktlig og moderne, så jeg gleder meg alltid til å komme inn dørene der.

Fordeler ved å velge EVO Fitness er:
– Åpent alle dager fra kl. 05.00 til 24.00
– Ingen bindingstid
– Én pris
– Tilgang til alle sentre
– Gratis prøvetime
– Kvalifiserte, varierte og dyktige personlige trenere
– Inspirerende trening- og kostholdstips fra Evolution.
– Sentre i hele landet (se oversikt her)


Om du ikke er i gang allerede, begynn nå da vel! Da ligger du et forsprang foran de som kommer etter deg over nyttår. Det er som jeg sier aldri for sent, og alltid godt når man har kommet i gang.

Jeg gleder meg til å ta dere med på min trening gjennom de neste tre månedene, og selvsagt etter det også! Blir gøy å gi dere treningsinspirasjon, samt tips til sunne og gode måltider. Målet mitt med de neste tre månedene er å føle at jeg har fått en rutine innen trening og kosthold igjen. Når det er på plass, vil man også kunne se, føle og merke mer livsglede, overskudd og forbedring når det gjelder egen helse! En vinn-vinn-situasjon!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *