Oktoberfest og helgens kostyme!

Jeg har bodd i Oslo i seks år, og alltid hatt lyst til å dra på oktoberfest. Nå skal ingenting få komme i veien, og jeg er mer enn klar for å få med meg oktoberfest på Youngstorget med gode venner. Har hørt fra så mange at det er fantastisk stemning og noe for seg selv, så man kan ikke gjøre noe annet enn å glede seg! Jeg skal dra på lørdag, og skal heller ikke se bort fra at det blir flere dager. Det er flere muligheter for å få med seg oktoberfesten på Youngstorget siden det er både torsdag, fredag og lørdag (21. 22. og 23. september). Arrangementet finner du her, og jeg har allerede trykt på SKAL. Bli med du også da vel!

Du lurer kanskje på hvorfor oktoberfesten er i september og ikke oktober? Opprinnelig startet oktoberfest i München i oktober, men de flyttet det frem noen uker for å dra nytte av bedre høstvêr. Det samme gjør vi her i Oslo på Youngstorget i helgen, så oktoberfest foregår samtidig i München og Youngstorget i år. GØY!

Jeg elsker å kle meg ut i anledninger som dette, og kjøpte kostymet mitt hos Festmagasinet Standard tidligere i dag. Det ligger i Storgata 18, så svært sentralt i Oslo. Er så heldig å kunne gi en rabattkode om du også trenger kostyme til oktoberfesten og vil kjøpe det på Standard. Du får 10 % på alt om du benytter deg av koden «OKTOBER2017». Men kostymet er ikke noe must om du ikke liker å kle deg ut, for det er ca 50 % av publikum som kler seg ut i Dirndl (for kvinner) eller Lederhosen (for menn). Selv har jeg gjort klar min Dirndl, og jeg gikk for en blå tyrolerkjole og lange sokker som passer til.

Kjole – 349 kr – her (ikke annonselenke)
Lange hvite strøper med sløyfe – 99 kr – her (ikke annonselenke)


Hvordan kostymet ser ut på får dere selvsagt se i helgen! Skal oppdatere masse både på Instagram, Snapchat og selvsagt her. Er jo så gøy når slike ting skjer, og nå føler jeg det er evigheter siden sist jeg har kledd meg ut!  Sees vi på oktoberfesten på Youngstorget i helgen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *