Det skal ikke så mye til for å glede: 10 gleder fra dagen

1: I blesten av Me Too, har jeg tenkt at det burde være en markering for dette i Norge også. Da jeg våknet idag var dette det første jeg tenkte på, og tok telefonen til Stortinget om å få godkjennelse. Det fikk jeg, og opprettet med det samme Me Too Norway på Facebook! Gleden er at så utrolig mange har engasjert seg og vist at de setter pris på det! Ser frem til å få samlet folk og gjøre noe viktig og fint rundt kampanjen utenfor sosiale medier. Og i skrivende stund er det over 400 stykk som skal/er interessert i arrangementet.

2: Mandag, for meg er det alltid en ny og fin start! Kan liksom starte uken med blanke ark og fylle hver dag akkurat sånn man ønsker. Selv om det alltid er noe som fyller dagene fra før av – er det alltid en selv som avgjør hvordan de syv dagene faktisk blir!

3: Jeg gikk til butikken i bamsepysjen min (haha), og tenkte egentlig «vil jeg bli sett sånn her?» utenfor leiligheten? Tror jeg må gjøre det oftere fordi alle smilte, noen sa «åååå, så søt» og så møtte jeg nabojenta på vei inn igjen som spurte meg om å få en klem fordi hun hadde blitt skikkelig glad i meg. Smelt!

4: Jeg åpnet snappen min, og hva ventet meg? En haug av bare fine og gode snapper! Tusen takk dere ♥

5: Adrian er en av mine beste kompiser, og selv om vi ikke sees så ofte som da vi bodde i kollektiv sammen, så sørger vi for å møtes i ny og ne. Å få en melding med «Hei fineste June! Er du i Oslo på onsdag og har mulighet til å ta en lunsj med meg?», det gleder hjertet hver eneste gang. Gode venner altså! Gull verdt og gang på gang får jeg kjenne på hvor viktig og betydningsfullt det er.

6: Jeg og Astrid satt oss ned for å se en film over midnatt igår, og hva dukket opp? 6 år gamle videoer der Junemor skal vise hele verden hvordan hun ordner håret sitt og bruker noen ansiktsprodukter. Hadde lagt litt tid og arbeid i de filmene tror jeg, og vi fikk oss en aldri så liten latter!

7: Laget meg middag og tenkte at når jeg bare lager til meg selv trenger jeg vel ikke å servere det så fint, så jeg puttet det bare i en kopp. Så gikk det opp for meg at jeg faktisk sitter å spiser tikka masala med en kopp som har teksten «A cup of tea makes everything better». Haha, høres nesten deprimerende ut, og jeg følte meg så sykt singel i dette øyeblikket at jeg bare måtte le for meg selv.

8: Mens jeg driver å skriver her, så ringer pappa og det er alltid motiverende å snakke med han om jobb, mål og visjoner! Så ler vi litt av at jeg er så optimistisk og har så høye ambisjoner, og han tar meg på det med en ironisk tone som at «ja, det er jo veldig god tid det». Haha. Noen kjenner meg bare for godt ♥

9: Mamma sendte bilde av en superfin strikkegenser, å spør om jeg vil ha en sånn. Kan ikke si nei til det, og heller ikke la være å bli glad av det!

10 : Jeg skal helle i badekaret, fylle det med masse skum og ta meg et deilig bad i kveld, og den tanken er bare magisk. Alltid et høydepunkt i uken det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *