Jeg føler meg endelig som meg selv igjen!

God mandag! Her kommer en oppfølging på hvordan det har gått med personlig trener og treningen generelt. Hadde jeg visst før jeg startet at dette skulle gi meg så mye, så hadde jeg nok ikke trodd på det, for resultatene kunne jeg ikke ha blitt mer fornøyd med.


Før jeg startet med treningen tok jeg flere undersøkelser hos lege i frykt for at noe var galt med meg. Jeg hadde så lite overskudd og ofte sov jeg opptil 16 timer i døgnet fordi jeg følte meg så utmattet. Alle undersøkelser jeg tok hos legen var fine, og jeg ble nesten lei meg av at de ikke fant ut noe, for jeg følte meg ikke frisk. Jeg har alltid vært vandt med å ha mye energi og fulle timeplaner, men på dette tidspunktet var det rett og slett umulig. Legene spurte meg om jeg slet psykisk med noe, for å prøve å få en forklaring på hvorfor jeg var så utmattet, men det stod ikke på psyken min, bare det fysiske –trodde jeg. Når jeg la om kostholdet og kom i gang med trening skjedde det så utrolig mye, men mest med det fysiske (jeg trodde ikke jeg kunne få det bedre psykisk, men føler humøret, gnisten og motivasjonen min er bedre –i tillegg til at det nå er lettere å møte motgang). Det er nå flere uker siden jeg følte meg syk, og det er også lenge siden jeg har måtte sovet på dagtid. Det har vært stor fremgang uke for uke, og det er så godt å si at jeg endelig føler meg som June igjen! Den jeg kjenner meg selv best som, og som jeg vet er meg! Herlighet så utrolig deilig å kunne dele dette, og fasiten er ene og alene at jeg har hatt flere treningsøkter i uken og blitt mer bevisst på kostholdet (har selvsagt unnet meg noe godt innimellom). Skal ikke legge skjul på at det var hardt i begynnelsen, men jeg hadde utvilsomt gått den samme runden igjen om jeg visste alt det har gitt meg! Dette har virkelig vært en vinn-vinn-situasjon for meg, og nå gleder jeg meg til både styrketreninger og kondisjonstreninger, fordi jeg vet hvor deilig følelsen etterpå er og hva det gir.

Denne veien hadde ikke vært like lett å gå uten min personlige trener. Anette har virkelig motivert meg, vært dønnærlig, pushet meg og viktigst av alt –gjort treningen GØY! Jeg har kjent blodsmak i munnen men likevel ikke klart å holde smil og latter tilbake. Jeg trodde kroppen sviktet om jeg tok en burpees til, men så klarte jeg likevel 10 til. Jeg har blitt klar over muskler jeg ikke visste jeg hadde fordi jeg har vært så støl. Og hun har vist at jeg er mye sterkere og utholdelig enn jeg trodde! Det har for meg vært mange seiere på denne veien, og jeg ser sånn frem til fortsettelsen.

Jeg vil fortsette å ha PT-timer en gang i uka, og jeg vil også anbefale det til andre –fordi jeg vet hvor utrolig mye det har gitt meg. Husker ikke sist jeg følte meg så fornøyd med meg selv og egen kropp, og heller ikke sist jeg hadde det så bra. For meg har den største gevinsten vært hva det har gjort med helsen min, men skal heller ikke legge skjul på at resultatene også har vært en gevinst. Jeg har gått ned 5 kilo siden jeg begynte, og 23 cm i mål rundt midje, hofte, bryst, lår og armer. Dette i tillegg til at kjernemuskulaturen har blitt mye sterkere! Jeg har hatt seks timer hos personlig trener og hatt noen økter på egenhånd hver uke.

Siden jeg fullt og helt står inne for dette ønsker jeg å anbefale dere til å lese «5 grunner til at personlig trening gir resultater» og informasjon om personlig trening hos EVO


Nå ble jeg så glad av å skrive dette innlegget at jeg underveis har tatt på meg treningsklærne og er klar for en styrkeøkt med treningsprogrammet jeg har fått av min PT. For meg skal dette være en livsstilsendring som er kommet for å bli, og jeg ser sånn frem til fortsettelsen!

Nå lurer jeg på om dere har spørsmål til min personlige trener? Legg igjen en eller flere kommentarer, så kommer det et nytt innlegg med svar til dere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *