Femten spørsmål og svar

1. Hvor er du i livet nå?

Føler jeg er på et bedre sted enn noen gang, men vet også hva jeg skal prioritere, bli flinkere til og hva jeg drømmer om å få gjort (forhåpentligvis innen kort tid). Jeg er ikke den som sier «jaja, sånn er det, og det tar jeg meg til takke med». Selvsagt er jeg fornøyd, takknemlig og verdsetter alt jeg har i livet, men jeg har en driver for at det skal bli enda bedre også. Jeg vil ha noe å jobbe mot til enhver tid, men også få meg opplevelser og lyspunkter ukentlig –da trenger det ikke alltid å være store ting, men også «små» ting.

2. Hva står på to do-listen akkurat nå?
Dagens treningsøkt er gjennomført, og jeg har bare plan om å jobbe og skrive resten av dagen. Jeg har minst ti baller i lufta til enhver tid, og øver meg på å prøve å legge fra meg disse ballene i blant. Men jeg skal gå gjennom e-posten min nå, forberede meg til en konferanse og så planlegge ukene fremover for det blir litt reising (innenlands) og ting som skal skje de neste ukene. Det er selvsagt veldig gøy, for alternativet er så mye kjedeligere!

3. Hva vil du bruke mer tid på fremover?
Jeg vil skrive mer, lese mer og trene mer. Prøvde svømming denne uken for første gang siden ungdomsskolen, og du verden så digg treningsform. Nå tenker jeg å kjøpe en abonnement for å gjøre det til en ukentlig rutine.

4. Fem ting du alltid har i kjøleskapet?
Kaldt vann, Pepsi Max, iskaffe zero, ProPud proteinpudding og ProPud Milshake.

5. Hva ser du på tv?
Nå begynte jeg nylig å se på Helene sjekker inn på NRK nett-tv, så ser jeg på Vårt lille land, The Voice, Skal Vi Danse og inni mellom Farmen. Nå er det jo høst, og mer TV-tid og mye jeg har lyst å se, men på vår/sommer ser jeg absolutt ingenting.

6. Hva ønsker du deg til jul?
Woop, i år har jeg faktisk skrevet litt på ønskelisten min. Swell-drikkeflaske, noen smykker jeg har sett meg ut, noe fra Sephora, Viktor & Rolf Flowerbomb parfyme, hårkur, viner fra Meinklang, kosedress, sengesett og laken, undertøy og treningsklær. Ellers er gavekort på velvære perfekt! Det var noe, så håper jeg noen kanskje ble inspirert til å lage seg en ønskeliste selv. Synes det er så hyggelig å kjøpe inn gaver og ikke minst få også. Fin tradisjon, og fint å vise at man setter pris på menneskene man har i livet sitt ♥

7. Hva ser jeg i en fremtidig kjæreste?
Det aller viktigste er at jeg kan være trygg og stole på han 100 %, samt at han er snill, omtenksom, forståelsesfull og åpen. Så er det selvsagt viktig at han inspirerer og støtter meg i det jeg gjør, og oppriktig bryr seg om meg og de andre menneskene jeg har i livet mitt (vil selvsagt gjengjelde det). Han må mer enn gjerne ha humor og ambisjoner, være impulsiv og utadvendt, samt kunne si fra om noe er urettferdig eller galt. Jeg vil ikke ha en som føyer seg etter alt og alle, men faktisk står for ting og ikke er redd for å være konkret og ærlig. Stor fordel om han er selvsikker og på et godt sted i livet selv. Nå hørtes jeg kanskje kravstor ut, men man burde vite litt hva man ser etter når man nærmer seg 27 år, og så er jeg jo faktisk ikke så aller verst å ha med å gjøre selv (tror jeg da, haha).

8. Siste kjøp?
Noen hudprodukter som trengte å byttes ut og en rød strikkegenser som varmer godt!

9. Hvem ringer du oftest?
Det vel heller hvem som ringer meg mest, men på «favoritt-listen» står mamma, pappa, søsteren min og Julia. Så står Astrid på favoritt på meldinger, for vi meldest oftere enn vi ringes siden vi bor sammen. Siste to samtalene har vel og merke vært med Inga-Sofie som er i New York.

10. Hvor blir din neste reise?
Jeg har så lyst å reise snart! Enten til et varmere sted eller en weekend tur til en storby i Europa. Det må prioriteres snarest!

11. Favorittrestauranter i Oslo?
Delicatessen, Tijuana, Kamai og Alex Sushi. Herlighet, jeg kunne ha ramset opp så mye digg her, for er så mye å velge mellom. Mange som også står på lista over steder å besøke, så gleder meg til neste gang Julia kommer på besøk for da vet jeg at et av de stedene blir krysset av lista.

12. Hva sløser du penger på?
Haha, den siste tiden har det vært Wish! Noen gode kjøp, og noen fullstendige bomkjøp. Er så lett tilgjengelig på en app, og så bare dumper det rett ned i postkassa.

13. Hva har du i godteposten?
Lakris med salt, eller alt annet som «knasker» og er salt. Veldig sjelden jeg kjøper godteri, men om jeg gjør det ender det som regel opp med kick med salt lakris eller de «dødningshodene» i lakris og salt utenpå, så har jeg et par festkarameller i posen for å veie opp mot alt det salte. Shit, nå fikk jeg lyst på det her, haha!

14. Hva har du på deg akkurat nå?
Nå har jeg nylig kommet ut av dusjen og skal bare jobbe hjemme, så da er det joggedress her. En grå kosebukse og en oversized collegegenser fra Victoria Secret. Dette skal ikke byttes ut før jeg legger meg til kvelden!

15. Hva tenker du på akkurat nå?
At jeg har alt for få bilder fra den siste tiden, og ikke vet helt hva jeg skal legge til av bilde til dette innlegge. Haha, så ikke noe mer enn det! På fredag skal en vennegjeng samles, og da skal jeg ha kameraet klart og knipse litt fra kvelden. Er jo så gøy og ha, og man angrer som regel ikke etterpå.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *