Årets koseligste tid

Jippi, det er 1. desember! Nå har førjulstiden startet for fullt og jeg elsker det. Denne tiden er utvilsomt årets koseligste ♥ Her har det vært avspilling av julemusikk gjennom hele dagen, og da jeg gjorde noen ærend i sentrum fikk jeg jammen kjøpt noen julegaver og noen juleklær til meg sjæl. Haha, nå ble det masse jul her.

Da jeg dro tilbake fra Bergen, så ble Julia med til Oslo for noen dager og det er som vanlig kos. I kveld skal vi to + Andreas se The Voice (som akkurat har startet) og lage tapas. Apropos The Voice, så heier jeg skikkelig på Elise. For ei RÅ dame! Hun har bare en sånn utstråling man blir glad av, i tillegg til en genuin godhet over seg. Var en opplevelse å sitte i publikummet hennes for to uker siden, og jeg har planer om å heie like mye hjemmefra som jeg gjorde da. De andre er så klart superflinke de også, men stemmene mine går til Elise!

Jakke fra Diesel (her)
Topp fra Bik Bok
Bukse fra New Look (her)
Sko fra Sixtyseven (her)


Er ikke denne jakken bare SUPERFIN! Er Julia sin, men jeg likte den så godt at jeg bare MÅ ha den selv. Nå skal jeg være sosial med besøket mitt og nyte fredagskvelden. Håper dere også får en superfin kveld, jeg vil pakke dere alle inn i den gode fuskepelsen og gi dere en stor, varm og god klem ♥

1 kommentar

  1. Så utrolig flott du er! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *