«Happymoments» og hva som har skjedd siden sist

Kjære dere ♥ Først må jeg bare si takk. Takk for at dere klikker dere inn selv om det er lenge siden jeg har oppdatert nå. Takk for at dere har støttet meg så utrolig mye dette året, og takk for at dere er dere. Denne støtten gjør meg så rørt og takknemlig, og med hånden på hjertet kan jeg si at uten denne støtten hadde ikke June vært den hun er i dag. Jeg har alltid vært heldig med familie og venner, men den siste tiden har det virkelig gått opp for meg at jeg har et mye større støtteapparat rundt meg også. Noen av dere har jeg vært så heldig å møte de to siste ukene. Det har vært møter som har ført til gode samtaler og smil –så har jeg hatt en sånn god følelse inni meg etterpå.

Det er ingen hemmelighet at Vi Tror Deg-Stiftelsen har vært prioritet nr. 1 for meg dette året. I halvannen uke har jeg og Andrea reist store deler av landet og hatt overnattinger både i Trondheim, Lærdal, Florø og Bergen. Vi har holdt foredrag for medisinstudenter på St.Olavs Hospital og politikere. Vi har også deltatt på en konferanse i Bergen for avskaffelse av vold. Selv om det kan høres alvorlig og trist ut, så klarer vi å holde humøret oppe, le og se fremover. Hadde vi ikke klart det så hadde vel denne jobben vært umulig.

Nå er jeg tilbake i Oslo! Det er gøy å reise, men det er deilig å komme hjem igjen til leiligheten også. Kom tilbake på onsdag og dro rett på julefest med United Influencers, Elle og M51. Det er alltid hyggelig å henge med disse fantastiske folka, og kvelden glir rett på toppen av ukens høydepunkt (med mange andre fine ting rett under seg så klart). Det var fotoboks der, og jeg gikk ikke forbi den jeg vettu, hehe! Her er noen happymoments fra kvelden!Andreas, meg og Julia ♥

Litt sliten i går kan du si, så da tok jeg meg fri og synes det var ganske så fortjent. Pysj hele dagen, legge meg rett ut på sofaen, ha «cheat day» og se en ny serie på Netflix (Grace Alias som virkelig anbefales). På kvelden kom energien tilbake, så da ble sørget jeg for at det ble ren leilighet og at jeg fikk unna litt andre praktiske ting. Godt at man merker at sånne dager gjør nytten av seg! Er så viktig å kunne slappe av innimellom for å strekke til 🙂

Jeg vil dere skal vite at jeg ønsker å oppdatere her minst en gang om dagen, men sånn det har vært den siste tiden har det vært fysisk umulig fordi det har vært så tett program. Tidligere fikk jeg vondt i magen og dårlig samvittighet over sånt, men nå tenker jeg at jeg gjør så godt jeg kan, og bedre kan jeg faktisk ikke gjøre det. Så skal jeg være stolt over alt jeg får til. Stolt er jeg også, jeg har muligens aldri vært stoltere av meg selv. Det er deilig! Så håper jeg dere tenker i disse periodene at når jeg først oppdaterer her, så leverer jeg!

Håper dere får en fantastisk fredag, og ikke minst helg ♥  Nå er det bare å klikke seg innom forresten, for nytt innlegg kommer allerede senere i dag. Har så mye på hjertet og diverse jeg vil dele med dere. Masse kjærlighet!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *