Hjem til jul

«Driving home for Christmas» fikk en ny betydning i år. Sammen med to venninner kjørte vi nemlig hjem til jul i natt. Farvel til Oslo som vi er så glad i, og hei til bygda som ligger hjertet vårt så nært. Bilen var full av kofferter med alt vi trenger til høytiden, gaver og andre saker. Julemusikk på anlegget mens vi kjørte gjennom vinterlandet. Snødekt bakke, og trær som henger fredelig over veiene. Jeg tror nesten vi har laget oss en ny tradisjon, for dette var hyggelig!

I år har jeg for første gang ikke stresset med jul. Jeg har sett på alt som kos, og jammen har det ikke blitt det også. Slik skal det fortsette, og nå ser jeg frem til å møte alle kjente og kjære jeg ikke har sett på lenge, og få massevis av kvalitetstid sammen med dem! Jentenes julebord som er en årlig tradisjon, julaften med nærmeste familie, 10 års reunion med de jeg gikk på ungdomsskolen med er noe av det som venter. Et møte ble helt spesielt, for da jeg kom hjem i natt var det en firbent venn som helt sikkert hadde hoppet i taket om han hadde mulighet. I stedet la jeg meg bare rett ned på gulvet, så han fikk hoppe opp på meg og vise sin kjærlighet. Herlighet så rørende og fint, og denne koseklumpen skal jeg sove med hver natt i ferien ♥

Ferie og det er etterlengtet! Jeg har egentlig ikke hatt noe spesielt ferie i år, jobbet mandag til søndag med stiftelsen. Om det ikke har vært fulle arbeidsdager, har det vært litt jobb hver eneste dag. Slik blir det nok i julen også, men jeg skal prøve å begrense meg litt og ta så godt som ferie. Nå skal jeg bare nyte alt jeg har fått til dette året, feire litt og ha det fint med alle som har støttet meg gjennom alt!

Disse bildene viser ekte smil og glede, akkurat sånn jeg føler i hjertet mitt akkurat nå! Her om dagen laget jeg og Astrid ekstra julestemning i leiligheten med å bake pepperkaker og det har lukter jul på lang vei siden det. Synes vi var ganske så flinke med dekoreringen også, men jammen meg brukte vi seks timer også. Haha! Koselig var det hvert fall ♥


Nå skal jeg dra over på andre siden av fjorden for å møte mine to bestiser der. Julia og Glenn må også få en god jul-klem før jul!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *