For en uke siden

Jeg har sagt at 2017 ikke kunne ha avsluttet bedre, men 2018 kunne heller ikke ha startet bedre. Det er ikke ofte jeg «hverdagsblogger» lengre, men noen minner er det spesielt gøy å ha med seg. Nyttårsaften var en slik dag! La meg ta dere en uke tilbake i tid, og mimre til en dag jeg ikke vil glemme. Det var ikke i min fantasi at vi kunne samle så mange av mine favorittmennesker på denne dagen, siden vi bor spredt rundt om i land (og verden). Vel, det gikk fint, og jeg fikk den beste nyttårsfeiringen jeg har hatt. Etter dagen kan jeg også skryte på meg å ha laget en nyttårsmiddag, for det har jeg ikke kunne skryte av før. Med god hjelp av tre venninner så kom vi oss i mål! Leiligheten var festfin og vi likeså. Etter nyttårsmiddag, feiring, spill og moro, dro vi videre til Tjuvholmen for å feire mer. Eller som jeg sier når jeg blir litt brisen og blank i øynene «Tjuvis». Hele kvelden ble et minne som skal vare for alltid.

Skal jeg fortelle dere noe morsomt? Noen tror at man ikke kan bli sjekket opp på byen «nå i disse MeToo-tidene». Det er jo bare latterlig i seg selv at noen tror det. Det er helt greit å sjekke opp folk nemlig, så lenge man gjør det med å vise respekt. Noen tror også at jeg er en sånn «mannehater». Noe som er enda mer latterlig. Jeg liker nemlig ordentlige menn veldig godt. Vet ikke hvor mange ganger jeg ble sjekka opp på nyttårs. Det var mange. Jeg fikk meg nyttårskyss også, og x antall påspanderte drinker uten at jeg trengte å gi noe tilbake. Så dansa jeg mye, med mange gutter og jenter. Venner og ukjente. Det var gøy. Jeg kosa meg sånn skikkelig. Kom hjem og spiste ferdigpizza med waldorfsalat som topping. Det var ikke så verst det heller si! Hele dagen var gøy! Konklusjonen er hvert fall at den som ler sist ler best, og man trenger ikke være redd for å ikke bli sjekka opp på byen fordi man har delt #MeToo.

Bildedryss og massevis av glede:

Verdens beste jenter som jeg skal dra til USA sammen med i august ♥  Inga-Sofie ble med på feiringen til vår store glede! Ikke bare det, men vært en uke i Oslo på besøk før hun dro tilbake til New York. Er så glad for å ha disse gode og støttende venninnene i livet mitt!  


Inga-Sofie, Astrid, meg og Cecilie ♥


I stedet for stjerneskudd og raketter drysset vi sølvstjerner på bordene, hengte opp «Happy New Year» og «2018», og fylte leiligheten med ballonger. Folk rydder ut julen, vi må rydde ut nyttårsaften.   


Fine samboeren min! 

For en kveld, fest og flott bukett av gode mennesker! Det hadde ikke blitt feiring uten disse, så må gi de en stor takk for at overgangen mellom 2017 og 2018 ble helt fantastisk ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *