Riktig mood

God onsdag! Innimellom alle de lange tekstene mine er det greit å ha noe som er lettere å lese og flere bilder, så det kommer det mer av fremover. Jeg har tatt på meg et av de diggeste antrekkene jeg vet om, men likevel kan jeg bare ha det på meg når jeg er i riktig mood for det. Vanligvis liker jeg det litt mer feminint. Skjorta ville ikke pappa ha lengre, og da nølte jeg ikke et sekund og tok den med til eget klesskap. Klærne har med en gang mer historie når man har overtatt de fra noen, og derfor har jeg blitt glad i å både kjøpe og selge gjenbruk. Det er en fin ting, i tillegg til at det er bra for miljøet. Er man lei av klærne sine får man litt bedre samvittighet av å selge eller gi bort. For all del, ikke kast med mindre det er ødelagt. Haha! Ikke at jeg er noen ekspert på å tenke grønt, men jeg vil bli og er stolt av å ha en søster som lærer meg til å bli enda flinkere.

Skjorte: Tommy Hilfiger (fra klesskapet til pappa)
Hatt: H&M
Bukse: NLY Trend – her
Sko: Sixtyseven – her (på salg nå)
Kåpe: New Look – her

Siden i går har jeg forresten gledet meg til i dag, for vi skal ha 10 venner på middag. Skal prøve å lage noe helt nytt, men det blir Thaimat på menyen. Blir så hyggelig det. Oppdatering og oppskrift kommer senere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *