Back on track

Vel akkurat nå er det pysjbukse og hettegenser som gjelder her, men kan late som at jeg har grønn tettsittende kjole og leopardkåpe. Noen ganger lurer jeg på om naboene tror jeg er to ulike personer, for her er det enten eller når de ser meg. Pysj eller finstas. Haha, og da mener jeg virkelig kontrast. Jeg kan gå i pysjbukse, lue og sandaler på butikken og bryr meg fint lite om hva andre tenker. Er det noe spesielt som skjer så er jeg sminket med et antrekk som er gjennomtenkt fra topp til tå.

I dag nyter jeg det å være i eget selskap. Det var noe jeg hatet før, men jeg har begynt å trives etter jeg flyttet i den nye leiligheten. I en uke nå har Julia vært på besøk og vi har vært mye sosial, men i dag reiste hun til Dubai. Jeg har en dag for meg selv før det braker løst med kick off med United Influencers, bursdagsfeiring og reise til Vestlandet. Skal fortsette å nyte dagen i pysjen min, seriemaraton og Junetid!

Kåpe: Vila (her)
Kjole: Bik Bok
Veske: NLY Accessories (her)
Sko: Sixtyseven – her (på salg nå)

Nå er det en stund siden jeg har vært så aktiv på bloggen, og plutselig deler jeg noe annet enn lengre tekster med dere, så er det noe dere ønsker jeg skal dele? Eller kanskje dere har noen spørsmål? Legg igjen en kommentar da vel 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *