Genial opprydning

Det var så hyggelig i går kveld! Kvalitetstid med venner og god mat kan aldri slå feil ♥ Så kos og lage middag når det er til flere, og hvorfor vente til helgen med å gjøre ting som dette, når det er fint å ha noen høydepunkt i uken også. Det blir ikke siste gang for å si det slik, og oppskriften skal deles med dere for den var helt nydelig.

Men dere, jeg har en opprydning og legger ut masse på Tise om dagen! Om noen er interessert er det bare å ta kontakt. Dette er forresten ikke noen reklame for Tise annet enn at jeg bruker appen daglig og synes den er helt genial. Har solgt veldig mye gjennom Tise allerede, og kjøpte meg senest en kåpe der i dag. Er så kjipt at ting som har feil størrelse, ikke passer lengre eller som man selv har gått lei av (men andre liker), skal bli liggende ubrukt og ta plass. Deilig med en opprydning som kan glede andre.

Vi snakkes i innboksen på Tise om du er interessert i noe!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *