Familiens nye medlem

Hei og god tirsdag ♥ Forrige helg kom broren min til Oslo for å hente familiens nye medlem! I litt over en uke nå har hun blitt husvarm, gitt mye glede og kjærlighet til oss. Jeg dro hjem til Tomrefjord på søndag for å bidra og hjelpe til, og du verden så koselig det er. Disse firbeinte har så mye å gi, og det smelter hjertet mitt fullstendig. Denne lille jenta er valpen til Canelo. Min første hund som jeg fikk andre året jeg bodde i Oslo. Han har blitt 9 år nå, og familien ønsket å ha noe etter han. Før nyttår fikk han ikke mindre enn 10 valper etter seg. Et kull på seks, og et kull på fire. Alle er helt nydelige, så det var ikke lett å velge bare én av disse. Skulle jo gjerne hatt enda flere, men det krever arbeid og oppfølging også, men vi er så lykkelig for å ha fått et nytt familiemedlem og for at det ble akkurat denne lille jenta. Hun var bare 68 gram da hun ble født, og navnet i stamtavlen er ikke annet enn «Nice Surprise», siden hun var den aller siste som kom av de seks i første kullet, var frisk og fin. Ikke ofte chihuahuaer får så mange i et kull, og i tillegg overlever. Siden vi bare har hatt henne en uke har vi ikke landet helt på navn, men vi ble enige om Elly først, men så føles det også så naturlig å kalle henne Lille, siden hun var minste i kullet, men også er en liten miniversjon av pappaen sin.

Se hvor skjønne de to er? Heldigvis har de blitt gode venner, men tror ikke eldste mann skjønner at han er far til den lille baby-jenta!

 

Nå har jeg vært inne med de to hele dagen, så skal ut å rusle meg en tur. Merker at dette er en liten ferie for meg, trenger å samle meg litt om dagen og da er det godt å komme hjem til Vestlandet for fullstendig ro. Vi snakkes ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *