BILDEDRYSS FRA RIGA

Her kommer siste rest av bilder fra Riga! Er så glad vi fikk knipset en del bilder fra turen, for det er minner som skal forbli for alltid. Kan ikke huske å ha postet bilde av hele familien min her før. Pappa har jeg delt bilde av en gang, og mamma et par bilder langt fra. Broren min har dere nok heller ikke sett her før. Noen ganger lurer jeg på hva som har gjort at jeg har blitt den som har begynt å dele hverdagen min på sosiale medier og gledelig knipse bilder og bli knipset av. For slik er vi ikke alle, men bra er jo det. Er hvert fall utrolig glad for at jeg en dag bestemte meg for å lage en blogg for 12 år siden, og at den har fulgt meg siden. Det gjør at jeg har et sted å dokumentere fine minner som dette, reflektere, være kreativ og så har det jo gitt meg mange relasjoner og opplevelser jeg ikke hadde ønsket å være foruten.

Her fra siste dagen vår i Riga! Vi skulle egentlig på museum, men siden de utsatte åpningstiden sin denne dagen ble det rusling rundt i byen og et besøk på en kafe der konseptet var pannekaker, og bedre pannekaker har jeg aldri smakt. Fantastisk avslutning på en fantastisk tur!

Altså, hvor fristende ser ikke dette ut? Jeg gikk for amerikanske pannekaker med cheddarost(!) og bacon. Malin og Vebjørn spiste pannekakene over her (nutella, banan, is, blåbær, jordbær, müsli og sirup), pappa med gresk yoghurt og bær og mamma gikk for sin klassiker chips. Deler sånn i tilfellet noen vil ha inspirasjon til egne pannekaker man kan mikse hjemme. Jeg skal hvert fall prøve dette snart!

Disse to er så skjønne sammen! Lillesøsteren min Malin med kjæresten sin, Vebjørn

Hele familien samlet ♥ 

Jeg har allerede begynt å tenke på neste tur, og håper det ikke blir lenge igjen. Kribler i magen bare ved tanken, for ei reiseglad ei som meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *