Konsert med The Chainsmokers

SPONSET KONSERTBILLETTER

God helg! Festen tok jeg på torsdagskveld da jeg dro på The Chainsmokers sammen med Astrid, Ina og Camilla. For en stemning det var, og for et show de stod for. Litt av en oppvarming til helgen, selv om det sannsynligvis ikke blir noe som topper denne opplevelsen i helgen. Vi danset, sang og smilte bredt under hele konserten. Følte nesten jeg var i en annen verden da jeg kom inn Telenor Arena til fantastisk musikk og festglade mennesker. Broiler sørget for en super oppvarming forresten! Denne kvelden tar vi med oss videre, for du verden så gøy det var.

Mine favoritter ♪
The Chainsmokers – Sick Boy
The Chainsmokers – Paris
The Chainsmokers & Coldplay – Something Just Like This
The Chainsmokers – You Owe Me
The Chainsmokers – Closer ft. Halsey
The Chainsmokers – All We Know ft. Phoebe Ryan
The Chainsmokers – Don’t Let Me Down ft. Daya
The Chainsmokers – Break Up Every Night

Camilla, Ina og Astrid 😍

Jentene fortsatte moroa etterpå, men jeg var tydeligvis ikke helt opplagt til det, haha. Astrid måtte vekke meg hele 7 ganger på utestedet (hjelp!). Så da var hun som venninner skal være, ærlig og behjelpelig. Hun bare «June, no ska du heim», og førte meg ut. Kjøpte nattmat og fant meg en taxi. Når jeg kom hjem var jeg glad for det. Denne helgen skal jeg bare fokusere på jobb og meg selv, og det blir deilig  💕 Nyt lørdagen videre, så snakkes vi!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *