LØRDAGSTUR

INNEHOLDER ANNONSELENKER

Til tross for at jeg har bodd over seks år i Oslo, er det ikke lenge siden jeg var i Ekebergparken for første gang. Det siste halvåret har jeg nok vært der ti ganger. Er så fint å gå tur der, og så er det så praktisk siden jeg bare kan gå hjemmefra og slippe å være avhengig av kollektivt for å komme dit. Trengte virkelig frisk luft og en lengre gåtur i dag, så jeg spurte Malin og Vebjørn om de ville bli med og de var ikke vanskelig å be. Inviterte de på middag i går ettermiddag også, så vi har fått mye tid sammen siste uken. Riga forrige helg, frisøren, ærender og middag sammen på tirsdag, middag + fredagskos i går og en flott tur i dag!

Første vinterdagen jeg har droppet jakken også. Tok på meg en ullgenser, og denne deilige strikkegenseren som jeg fikk i posten i går. Den er så varm og god, så blir jeg så glad av å ha en skikkelig knallfarge på.

Genser: Chiquelle (her)
Jeans: Dr Denim (her)
Sko: XIT (lignende her)

      

Fin lørdagstur! Hadde sikkert vært utrolig gøy å være i kollen også, men det får jeg ta igjen til neste år. Håper dere får en fin lørdagskveld ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *