Hva hjelper deg på slike dager?

For en søndagsfølelse jeg har i dag. Tør nesten ikke å fortelle hvor lenge jeg lå i sengen, haha. Skal nevne at jeg våknet tidligere, men er nemlig på slutten av sesong 3 av Broen, og det er så spennende. Hørt at neste sesong er enda bedre, så lurer faktisk på å ta en liten pause før jeg blir helt «addicted». Skal sies at når vår og sommer kommer så ser jeg ikke på serier, så best å benytte seg nå mens snøen daler ned. Når skal vinteren egentlig gi seg? Jeg har forstuet håndleddet og er blå flere steder på kroppen etter et fall (kremt) og bruker flere hundre kroner i uken til påfyll av d-vitamin og serotonin. Solarium har plutselig blitt det viktigste hjelpemiddelet jeg har for å gjøre årstiden litt bedre. Synes egentlig alle årstidene er utrolig fine på hver sin måte, men denne vinteren… Alt for lang, og det gjør noe med en. Vi får holde ut så godt vi kan og motivere hverandre! Hva hjelper deg på slike dager? ♡ 

 Hva jeg synes hjelper, og som jeg kommer på umiddelbart er: Ta sol, gå tur, høre podcast, se serier, ha selvpleie, gjøre noe kos eller morsomt med noen jeg er glad i, meditere, være med dyr eller skrive (om jeg har gnisten til det).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *