MAKEUP PÅ BUDSJETT

INNEHOLDER ANNONSELENKER

Da jeg var i Riga fikk jeg som nevnt ikke kofferten tilsendt, og etter at jeg fikk opp blodsukkeret etter reisen bestemte jeg for å ta det med et smil. Hallo shopping med god samvittighet! Kunne selvsagt droppet å kjøpe sminke og gå uten de dagene vi var der, men jeg så heller på det som en liten «investering». Tenkte som så at jeg vil uansett får bruk for det jeg kjøper. Trenger heller ikke å kjøpe nytt med det første når noe går tomt (som at det kommer til å skje med det første…). Skal ikke legge skjul på at jeg er veldig glad i sminke, og har alltid et stort utvalg hjemme. Faktisk vet jeg ikke om noen som har mer sminke enn meg selv, så det sier litt, haha. Sminken jeg kjøpte har jeg vært så fornøyd med at jeg vil dele et innlegg med dere. Har brukt det hver dag siden, bortsett fra i dag –tar gjerne en dag i uken uten sminke. Man skal virkelig ikke undervurdere sminke som er rimelig eller billig. Har alltid tenkt at det må koste flere hundrelapper om det skal være bra, men det har jeg funnet ut ved flere anledninger ikke stemmer nå. Forrige gang jeg kjøpte en dyr foundation ble huden min så uren at jeg fikk komplekser, og nå har jeg holdt meg til foundation som koster mellom 100 og 200 kroner, og huden har blitt mye bedre heldigvis.

Med tiden har jeg prøvd mye fra NYX, og jeg har alltid vært fornøyd! Det er flere produkter derfra som har blitt favoritter og som jeg vet at jeg vil fortsette å bruke i lang, lang tid. Her er noe av det jeg har brukt og som jeg liker godt, og det tenker jeg dere også vil gjøre!

Make Up Setting Spray Matte Shine-Free Finish – 99 kroner – HER
Ingen liker sminke som etter kort tid har blitt ufresh fordi den ikke holder seg på huden, så jeg avslutter alltid med setting spray bare for å være helt sikker –i tillegg til at det er så friskt og deilig å avslutte sminke-«prosessen» med det! Denne får du i Matte Shine-Free (som vist på bildet) og Dewy Fresh Glow.

Highlight & Contour PRO Palette – 249 kr – HER
Dette palette har jeg hatt lenge nå, så selv om det brukes ofte er fargene drøy i bruk. Skal sies at de to i midten øverst har gått tom hos meg nå, men bruker palette nesten daglig likevel. Til hverdags synes jeg faktisk de er fin å mikse som øyenskygge også, siden de er så nøytrale. Ellers bruker jeg i kinnbenene og for å markere hake og panne.

Studio Perfect Photo-Loving Primer 30 ml – 139 kr – HER
Jeg bruker ikke primer hver dag, men det er et must om jeg ønsker sminken skal se ekstra bra ut. Gir et perfekt underlag, jevner ut huden, sminken holder seg lengre og huden føles silkemyk. Finnes i 3 nyanser: Clear (for å dekke fine linjer og forstørrede porer), Lavender (for å lysne gule undertoner og gjøre huden klarere), samt Green (for å dempe rødfarge).

Micro Brow Pencil – 99 kr – HER
Jeg har mye som er egnet for bryn, og har nok eksperimentert med det meste her, men det jeg går for nå (og som jeg så langt har blitt mest fornøyd med er å bruke en brynspenn i overkant og underkant av brynene, for så bruke en tynn pensel for å dra inn mot hårene og jevne til. Denne finnes i 6 farger, og jeg bruker Chocolate.

Love Contours All Palette – 269 kr – HER
Dette var jeg så heldig å få gratis da jeg var i Riga i gave. Hun som jobbet der synes nok litt synd i meg siden jeg ikke hadde fått kofferten og måtte kjøpe så mye nytt. Haha, bra kunde for henne denne dagen! Det passet meg hvert fall helt perfekt for dette har jo alt man trenger fra øyeskygger i nøytrale toner, blandbare highlightere og countouring, samt skygger for øyenbrynene. 

Born To Glow Liquid Illuminator – 99 kr – HER
Denne highlighteren er magisk og et must for meg! Føler huden får en ekstra glød, og det skal så lite produkt til. Brukes som base under foundation eller på kinnben, neseben eller amorbuen for en fin glans. 

High Definition Finishing Powder – 119 kr – HER
Dette har jeg hatt i halvannet år, og nå kjøpte jeg nytt fordi det var tomt. Den er alltid med meg hvis jeg skal ut på byen eller vet at jeg vil ha en «touch-up» i løpet av dagen. Er et lett gjennomsiktig finishing pudder som hjelper til med å dempe synligheten av fine linjer og porer. Det gir også en matt finish, og man føler nesten sminken er som ny etter å ha pudret over med den.

Lingerie Liquid Lipstick – 99 kr – HER
Det er denne jeg har på meg på leppene på det siste bildet på Instagram og bildene under her. Den holder lenge og gir en matt finish. Vil egentlig ha den i alle farger fordi jeg er så fornøyd med den!

Best of travel Matte vs Glow –  349 kr – HER
Dette kitet var det første som kom i handlekurven min da jeg var i Riga. Praktisk og inneholder mye fint (og bra)!

Matte Blotting Paper – 49 kr – HER
Dette burde alle ha liggende i vesken! Om man føler huden blir oljete utover dagen er det bare å legge et papir på områdene det gjelder, og papiret trekker til seg alt og etterlater huden matt og fresh igjen.

Matte Body Bronzer – 109 kr – HER
Et matt solpudder er jeg avhengig av uansett årstid, og bruker det lett over kinnene for å få en ekstra glød (noen ganger også litt i panne og på haken)!

HD Studio Photogenic Concealer – 79 kr – HER
Denne brukte jeg mye mer før enn nå, men det er avhengig av rødhet i huden. Må alltid ha den på lur uansett.  Den jevner til så rødhetene ikke synes så godt og gir medium til full dekk i tillegg. Konsistensen glir som en drøm på huden! Bruk beige til vanlig hud, den grønne for å redusere synligheten av rødfarge, og den gule for å redusere mørke ringer under øynene.

Soft Matte Lip Cream – 79 kr – HER
Denne har jeg x antall av i flere ulike nyanser. Utrolig fin, sitter lenge og matter leppene. Hverken leppestift eller lipgloss, men farge for leppene som sitter. Et lite minus er at ikke alle fargene er like utenpå som innvendig, og bruker man den i flere dager kan leppene lett bli tørre.

Total Control Drop Foundation – 189 kr – HER
Slike drop foundationer har jeg blitt veldig glad i siden det er enkelt å justere mengde. De er også flott å blande inn i dagkrem! Vil du ha mer dekning? Tilsett noen dråper til. Denne gir et fint resultat og er matt (et must at huden er matt).

______________

Fikk litt hakeslepp da noen hadde skrevet til Caroline Berg Eriksen at hun ikke kunne være feminist som var så opptatt av skjønnhet og mote. Det er det dummeste jeg har hørt, og jeg spør meg hvilken «feminist» som har skrevet det. Man er ikke særlig inkluderende, opptatt av mangfold og at folk skal få være seg selv, og man avgjør slike regler. Hvorfor påpeke at mennesker er «sånn eller sånn», i stedet for å akseptere at vi er forskjellig. Ingen er helt lik, og det skal vi være glad for. Mange er alt for opptatt av hvordan andre er, sette pekefinger, baksnakke og slenge dritt. Noe så unødvendig! Nei dere, vær snill med hverandre og løft hverandre opp ♡ 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *