AKKURAT NÅ

Du vet den følelsen når du våkner tidlig og er helt uthvilt. Det er så deilig, det! Klokken var litt over syv og det fristet ikke å ligge i senga et minutt lengre, så da var det bare å ordne seg og komme ut døra. Nå sitter jeg på et sted jeg synes det er fint å jobbe. Oppdaget denne kafeen i høst, og atmosfæren er så behagelig. Kjøpt meg en god frokost og en caffe latte (aldri klart å få smaken på vanlig svart kaffe). På veien hit så plukket jeg opp brillene jeg bestilte meg forrige uke. Herlighet for en lettelse det er! Er som å se verden med nye øyner. Slipper å se anstrengt for å prøve å tyde hva som står, men ser alt klart og tydelig med et avslappet blikk. Gleder meg til en ny hverdag med bedre syn. Gjør meg ikke noe å bruke briller, men skal også bestille meg linser til anledninger jeg heller føler for å bruke det.

Brillene valgte jeg meg ut allerede i januar. Var en brilleutstilling og hun som jobbet der så med en gang at disse ville kle meg, og det hadde hun helt rett i (om jeg får si det selv). Prøvd x antall briller etterpå, men ikke funnet noen jeg liker så godt som disse. Solbrillene er i samme merket, men de er noe større. Gleder meg til å få de senere i uken!

Nå er planen å jobbe noen timer før jeg skal møte en kompis og dra på et møte. Effektiv tirsdag med andre ord!

Apropos innlegget jeg  publiserte i går, så har det kommet kommentarer som ikke vil bli godkjent. De er anonyme, og siden de som står bak ikke tør å skrive sin virkelige e-post eller navn, føler jeg ikke for å publisere de. Jeg er som nevnt god venninne av fornærmede i saken, og vil på ingen måte utsette henne for å se slike kommentarer. Jeg støtter henne fullt og helt, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Slike kommentarer påvirker ikke meg til noe som helst annet (om det er det som er hensikten). Mannen fikk flere tydelige signal på at dette ikke var ønsket av fornærmede, i tillegg til at hun var alt for beruset til å motsette seg handlingen. Derfor er han ikke en mann, men en voldtektsmann. Om noen vil kommentere dette får de heller sende en e-post til june@vitrordeg.com.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *