BRILLENE PÅ

Litt rart å tenke på, men det er siste uke i Oslo før jeg drar tre uker hjem til Vestlandet. Tror faktisk ikke jeg har vært så lenge hjemme siden jeg flyttet til Oslo. Badet i leiligheten må nemlig ha en utbedring, og da er det ikke mulig å bo i leiligheten. Det passer veldig bra at det ble nå, siden det er påske i løpet av ukene. Så gleder jeg meg skikkelig til å være med de to fine hundene igjen. Savner de nå ♡ 

En annen ting som er litt rart å tenke på er at dette er min første dag med briller. Min første dag av veldig mange. Kommer som sagt til å bestille linser også, men når man jobber og ellers i hverdagen er det utrolig deilig å bare sette de på nesa for å få et nytt syn. Føler meg nesten litt annerledes, men er nok jeg som føler mest på det. Andreas la nemlig ikke merke til det når vi møttes i stad, så jeg måtte påpeke det selv. Han var sikker på at han hadde sett meg med briller før, men det har han jo ikke. Tar det som et tegn på at de kler meg, haha! Vi ble sittende på Sumo Sushi på Solli Plass for en middag sammen, og det var så hyggelig! Så glad for at Julia har latt meg bli kjent med han. En sånn person man blir glad i med en gang, i tillegg til at vi kan snakke om alt mellom himmel og jord. Fra dypt til overfladisk, og den kjemien har man ikke med alle.

La meg gi en setning eller to til edamame bønner. Det er nemlig fjerde gangen jeg spiser det denne uka, og det er noe av det aller beste jeg vet. Husker en gang vi var på et event og fikk det, og folk begynte å ta bilder av tallerkenen min fordi jeg hadde spist så masse (kremt). De grønne bønnene ville June ha for seg sjæl si, til tross for at det var mye annet godt på bordet, haha.

Edamame bønner slår likevel ikke sushi. Eller vent, gjør det? Jeg klarer ikke å bestemme meg helt. Kombinasjonen er hvert fall helt nydelig og sushien på Sumo Sushi på Solli Plass må absolutt prøves. Ikke første gang jeg spiser den, og langt fra siste!

Nå skal jeg legge meg ned i sofaen for å se Unge lovende. Så ferdig tredje sesong med Broen, og før jeg begynte på fjerde sesong startet jeg på Unge lovende, og da var det gjort. Nå må jeg se ferdig alt, før jeg får begynt på ny sesong av Broen igjen. Haha. Ha en fin kveld dere 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *