NÅ ER VI I GANG!

Hjeeelp! Hva har vi begitt oss ut på nå? Over tretti minutter er filmet, og i kveld kommer vår første YouTube-film sammen. Vi har blogget i 12 år, men føler ikke at dere blir ordentlig kjent med oss. Hvordan vi er «live», om dere skjønner? Nå skal vi virkelig vise hvem vi er og hvor morsomt vi har det. Fra mitt perspektiv, og Julia sitt perspektiv.Vi vil ta dere med i vår hverdag, vise helt nye sider og ha det masse gøy sammen. Vil tørre å påstå at ingen YouTube-kanal blir lik vår. Jeg gleder meg veldig, men synes det er litt skummelt også. Men dette burde ikke være noe kontra hva jeg delte i går.

Må også si hjertelig takk for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått etter gårsdagens film og innlegg. Føles som en lettelse å dele når man får sånn respons, råd og gode tips. Det betyr så mye det! Jeg skal til legen neste uke, og skal finne en plan på hvordan jeg skal gjøre dette fremover, samt undersøke og prøve alle råd dere har gitt meg. Det eneste jeg vil er å ha det bra, og det unner jeg alle.

I sånne perioder er det ekstra viktig å fokusere på det som er positivt! Så glad for at Julia kom i går, og at vi nå får tid på å fokusere på å ha det gøy og våre felles ambisjoner. Klarer virkelig å koble av og legge det fra meg, og dagen har rett og slett bestått av mye latter, glede og oppmuntring. Mer av dette i filmen som kommer senere, og vi håper dere vil le med oss, av oss og ikke minst bli bedre kjent med oss. 


Nå skal vi bevege oss bort til kontorene til United Influencers. Blir morsomt å se igjen folka der! Vi snakkes senere 💕

2 kommentarer

  1. Så spennende! Gleder meg til å se 🙂 Kan du linke til kanalen deres? Evt. hva heter den?

    1. Hei Nadia! Så klart, håper filmen rekker å bli ferdig i dag 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *