VÅR I LUFTA

Inneholder annonselenker

For første gang det året her sitter jeg med følelsen av at det er vår i lufta! Utrolig deilig, og det gjør noe med kropp og sinn. Neste uke ryktes det om 15 grader, og jeg smiler bare ved tanken. Vi tok årets første middag utendørs på Aker Brygge i dag, men siden det var litt kjølig vind trakk vi inn i varmen etter hvert. Deilig var det uansett. Er så fint å ha Julia her, og vi har vært effektive samtidig som vi har hatt det gøy. Gleder meg skikkelig til hun flytter til Oslo 1. mai. Synd hun skal reise i morgen, men heldigvis står det mye annet gøy på planen så denne uken tror og håper jeg fortsetter bra.

Genser: Floyd – lignende HER og HER)
Skjørt: River Island – HER
Sko: Vans – HER

Bare det å ha på seg tøysko! Elsker denne modellen fra Vans. Passer til det meste, og er så behagelige på. Nå skal jeg komme i gang å redigere videoblogg for dere. Bruker muligens litt tid siden det er første gang og jeg er litt perfeksjonist av meg, men skal prøve så godt jeg kan, så blir nok både jeg og Julia bedre med tiden! En gang må være den første 😘

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *