Business og pleasure

Dette innlegget er forhåndsskrevet siden jeg er opptatt med intervju til en podcast (mer om det når den er ute). Når det er ferdig drar jeg direkte til vårfesten med hele gjengen i United Influencers. Ikke bare et høydepunkt i går, men også i dag med andre ord. Føler slike sammenkomster er litt business og pleasure, siden vi møter venner, kollegaer og samarbeidspartnere i en litt annen setting. Sola skinner, så det blir godt å komme seg ut, møte fine folk og kose seg denne torsdagsettermiddagen. Jeg har ikke på meg antrekket under her, men en kjole som man kan gå i både til hverdags og fest. Bildene passer uansett veldig bra med tanke på hva innholdet i podcasten skal handle om, og jeg gleder meg til å svare på spørsmål jeg aldri har blitt stilt før. Tror det blir en veldig interessant episode, og jeg krysser fingrene for at jeg klarer å holde tårene tilbake og klarer å sette ord på det slik jeg tenker. Vet aldri når det er snakk om noe så personlig, noen ganger renner tårene ukontrollert, andre ganger kan jeg se helt uberørt ut. Spørs helt hvor nært jeg synes at det blir. Med tiden og på grunn av foredragene jeg har holdt, har jeg absolutt utviklet meg mye innenfor det å snakke om noe som egentlig er ganske sårt og vanskelig. Fint skal det bli uansett, og jeg kjenner at jeg gleder meg.

Genser fra RFSU

Nå skal jeg fyke ut døren. Klokken er egentlig 14:30 nå, så publisert to timer etter det er skrevet. Håper dere får en fin kveld, så snakkes vi igjen i morgen. Stor klem 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *