MER AV KVELDER SOM DETTE I HVERDAGEN

ARRANGEMENT HOS SUMO RESTAURANTEN PÅ SOLLI PLASS / SPONSET  OPPLEVELSE

De hyggelige og koselige kveldene trenger ikke alltid å være tilrettelagt til helgen, heller tvert i mot spør du meg! Det gir også ukedagene høydepunkt, og følelsen av at man har noe å se frem til og at hverdagene går treigt kontra helgene som går unna på et lite knips. I går kveld var en slik kveld. Jeg, Astrid, Glenn og Julian dro på Sumo Restauranten på Solli plass, som har vært en favoritt siden jeg besøkte restauranten for første gang i Bergen for tre år siden. Nå er restauranten heldigvis i Oslo også, og det er alltid et høydepunkt å komme dit. Timene fløy avgårde, og plutselig hadde vi vært der i tre timer. Hyggelig selskap, femretters meny med vinsmaking. Et godt eksempel på at mat ikke bare er mat, men kan være litt av en opplevelse. For en kosekveld! 

Victor Pepin kom hele veien fra Frankrike for å gjøre oss bedre kjent med viner fra William Fevre. Sammensetningen av vin og retter var med andre ord ingen tilfeldighet og det gjør opplevelsen helt magisk. Alt falt i smak for oss alle, og vi kunne nok ha tilbrakt en hel dag på en opplevelse som dette. Over ser dere noen av bildene vi delte på Instagram og Snapchat i løpet av kvelden.

Var godt å komme tilbake til Sumo Sushi etter bursdagsfeiringen min.Ser frem til hvert besøk her (drar dit selvsagt uten å bli sponset også), og fremover er det ekstra koselig å dra dit siden de har stor uteservering på Solli Plass også. Da vi kom i går var det fullt av folk som koste seg utendørs med sushi og noe godt i glasset. En kveld for minneboka dette!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *