VÅRFEST MED UNITED INFLUENCERS

Etter denne uken med strålende sol og to tall på plussiden av gradstokken, kunne det ikke passe bedre med vårfest! Det i regi av de fantastiske folka i United Influencers, ELLE og M51. Som alltid et fantastisk opplegg, god stemning og veldig gøy. Vi danset på bordene, fikk opptredener av Broiler og Freddy Kalas og skikkelig vibber av vår hele kvelden. Herlighet så gøy jeg hadde det. Ville egentlig ikke det skulle ta slutt! Utover kvelden hadde jeg det så gøy at kameraet ble liggende i vesken, men her er en liten oppsummering og så har jeg lagt ut litt mer feststemning på Instagram og Snapchat –jeg heter juneholm begge stedene.

Slo følge med bestekompisen min Glenn når han dro hjem, og jeg er så glad for å ha han i byen igjen. Så kan vi ha det gøy på ting som dette sammen! Opplevelser blir alltid best når de deles. Sov faktisk på sofaen der i natt, og det var så hyggelig å våkne opp der med Zara (hunden til Julia som er på besøk).

I dag har jeg møtt ei venninne og bare jobbet. Skulle gjerne ha brukt flere timer på det, men på tide å få litt følelse av fredag og helg nå. Enda hvor mye gøy det har vært denne uken, så skal det bli enda mer gøy denne helgen. GOD HELG DERE, håper dere får nyte solen ☀️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *